În grădina cu glicină e totul cald, că e lumină. Sau așa ceva. Sau chiar mai bine. Săptămâna asta, sâmbătă mai exact, îl iau la aripă pe Ciprian Tătaru și ne prezentăm la Escargot, unul dintre locurile mele preferate din București. Vom găti acolo lucruri delicioase. Avem la dispoziție o seară bună de Mai și 50 de locuri. Pentru detalii despre rezervări și preț, urmăriți pagina de Facebook Escargot Bistro. Pentru detalii despre meniu, citiți mai jos:
UPDATE: am primit scrisoare de la Escargot, dragilor. Ea zice așa:
bonjour,
adrian hădean, our man from cluj, găteşte cu mult răsfăţ sâmbătă, 11 mai, fix la ora 17, la escargot bistro.
iată meniul, mno! :)
carpaccio de sfeclă marinată în oţet aromat, muşchi de porc în crustă de mirodenii, emulsie de grapefruit şi lime 20 lei
gulyaş cremă, ou de prepeliţă, coriandru şi lemongrass 20 lei
muşchiuleţ de berbecuţ în crustă de ierburi, hummus, îngheţată de sfeclă şi hrean 43 lei
tartă de ciocolată cu piper roz, îngheţată de mentă dementă 16 lei
(https://adihadean.ro/2013/
începem gustarea ardeleneşte, deci exact la ora 17.00, şi avem 50 de locuri disponibile.
rezervaţi, dacă de poftă salivaţi
délicieusement votre,
escargot bistro
toamnei 101,
021 201 71 33 / 0746 795 029
www.escargot.ro
http://www.facebook.com/
Antreu: carpaccio de sfeclă roșie marinată în oțet aromat (am primit de la Uica Mihai niște flacoane ineresante). Și mușchi de porc aromat/mirodenizat. Și copt.
Una caldă: crema gulyas (gulaș) cu ou de prepeliță, coriandru proaspăt și lemongrass.
Una caldă dar și rece: berbecuț în crustă de ierburi aromatice cu hummus și înghețată de sfeclă și hrean (aici n-am poze).
Una dulce: tartă de ciocolată și înghețată de mentă. Cam ca asta:
Sper că v-am făcut curioși și că mă voi întâlni măcar cu unii dintre voi, sâmbătă mai pe răcoare. Să fiți sănătoși.
In sfarsit si prin Bucuresti :)
Care sambata din mai, mai exact?
Toate bune.
ce rau ca nu sunt. imi faci pohta!
;i mie-mi pare rău că nu ești:).
bonjour,
adrian hădean, our man from cluj, găteşte cu mult răsfăţ sâmbătă, 11 mai, fix la ora 17, la escargot bistro.
pai spune clar ca 11 mai
Da’ vreo sansa la ceva de post (adica pentru astia care mananca mai fara carne…) ?