Gătesc la Escargot

281

În grădina cu glicină e totul cald, că e lumină. Sau așa ceva. Sau chiar mai bine. Săptămâna asta, sâmbătă mai exact, îl iau la aripă pe Ciprian Tătaru și ne prezentăm la Escargot, unul dintre locurile mele preferate din București. Vom găti acolo lucruri delicioase. Avem la dispoziție o seară bună de Mai și 50 de locuri. Pentru detalii despre rezervări și preț, urmăriți pagina de Facebook Escargot Bistro. Pentru detalii despre meniu, citiți mai jos:

UPDATE: am primit scrisoare de la Escargot, dragilor. Ea zice așa:

bonjour,
adrian hădean, our man from cluj, găteşte cu mult răsfăţ sâmbătă, 11 mai, fix la ora 17, la escargot bistro.
iată meniul, mno! :)
carpaccio de sfeclă marinată în oţet aromat, muşchi de porc în crustă de mirodenii, emulsie de grapefruit şi lime  20 lei
gulyaş cremă, ou de prepeliţă, coriandru şi lemongrass  20 lei
muşchiuleţ de berbecuţ în crustă de ierburi, hummus, îngheţată de sfeclă şi hrean  43 lei
tartă de ciocolată cu piper roz, îngheţată de mentă dementă  16 lei

(https://adihadean.ro/2013/05/gatesc-la-escargot/)
începem gustarea ardeleneşte, deci exact la ora 17.00, şi avem 50 de locuri disponibile.
rezervaţi, dacă de poftă salivaţi

délicieusement votre,

escargot bistro

toamnei 101,

021 201 71 33 / 0746 795 029

www.escargot.ro
http://www.facebook.com/EscargotBistro

Antreu: carpaccio de sfeclă roșie marinată în oțet aromat (am primit de la Uica Mihai niște flacoane ineresante). Și mușchi de porc aromat/mirodenizat. Și copt.

carpaccioUna caldă: crema gulyas (gulaș) cu ou de prepeliță, coriandru proaspăt și lemongrass.

gulyas

Una caldă dar și rece: berbecuț în crustă de ierburi aromatice cu hummus și înghețată de sfeclă și hrean (aici n-am poze).

glicina

Una dulce: tartă de ciocolată și înghețată de mentă. Cam ca asta:

tartăSper că v-am făcut curioși și că mă voi întâlni măcar cu unii dintre voi, sâmbătă mai pe răcoare. Să fiți sănătoși.

 

Join the Conversation

  1. Andreea says:

    In sfarsit si prin Bucuresti :)
    Care sambata din mai, mai exact?
    Toate bune.

  2. ce rau ca nu sunt. imi faci pohta!

    1. Adi Hădean Author says:

      ;i mie-mi pare rău că nu ești:).

  3. gogu amariei says:

    bonjour,
    adrian hădean, our man from cluj, găteşte cu mult răsfăţ sâmbătă, 11 mai, fix la ora 17, la escargot bistro.
    pai spune clar ca 11 mai

  4. Bogdan Mares says:

    Da’ vreo sansa la ceva de post (adica pentru astia care mananca mai fara carne…) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close