Dragii mei, bine v-am regăsit! Prietenii noștri de la consorțiul Parmigiano Reggiano ne-au pus la dispoziție o căruță de Parmigiano Reggiano DOP să ne jucăm cu el. Așadar, m-am jucat, astăzi, cu o bucată de cotlet de vițel și cu mult, foarte mult Parmigiano Reggiano DOP. Ce a ieșit? Un șnițel din cotlet de vițel cu parmezan, fraged, dar și crocant la exterior.
După mine, dacă vrei să faci un șnițel bun, trebuie, în primul și primul rând, să ai răbdare. Desigur, și ingrediente de calitate.
Ingrediente
- cotlet de vițel
- Parmigiano Reggiano DOP
- piper zdrobit
- frunze de usturoi
- frunze de ceapa
- faina
- ou
- pezmet
- unt
- ulei de măsline
Preparare șnițel din cotlet de vițel
Găsiți întreaga rețeta pentru șnițel din cotlet de vițel cu parmezan, aici.
[PUB] Fromageria
Super reteta, big like!
Cel mai bun snitel ;)