Vizită fulger la piață, sâmbătă după prânz. Cumpărat catofi noi, mici, două borcane de mazăre (800 g), ceapă verde, mărar. Avocado aveam deja acasă, copt bine. Ajuns acasă, am făcut o salată grozav de bună. Am început prin a spăla toate cele.
Am opărit mazărea în apă cu puțină sare. Două minute, nu mai mult.
Am amestecat mazărea cu unt, pătrunjel și mărar.
Am scos miezul din avocado cu o lingură.
Am tocat o roșie și am amestecat-o cu cartofii, miezul de avocado și o mână de valeriană.
Am pus mazărea peste, am stropit cu zeamă de lămâie și am amestecat bine.
Interesanta combinatie ! n-am inteles insa de ce ai mai oparit mazarea daca e din borcan…sau asa se vindea mazarea noua, desfacuta deja…la borcan ? Multumesc.
arata foarte bine
Buna.
Intrebare: daca e mazarea la borcan, mai trebuie oparita ? Parerea mea e ca nu, plus ca mazarea din pozele tale pare a fi proaspata. Dar poate gresesc.
Multumesc anticipat.
Zi faina.
mazărea la borcan nu trebuie opărită, dar eu unul nu mă omor după ea, îmi pare că e mereu prea fiartă pentru gustul meu. prefer mazărea congelată sau, dacă-i sezon, pe cea proaspătă.
am facut si eu ieri, aceasta reteta, cu o singura modificare, am pus in blender avocado, iaurt si zeama de lamaie..asta pt ca nu sunt fan avocado. tare buna, felicitari!