Am făcut această salată proaspătă, aromată, răcoritoare și sățioasă în același timp. Ar fi păcat să o țin doar pentru mine. Lucrurile pe care trebuie să le faceți înainte de prepararea salatei (cu o zi înainte, nu-i bai) sunt acestea: frigeți niște piept de pui ca aici și fierbeți niște carne de vită ca aici. Apoi, când vă vine bine, faceți salata.
Recomand să luați o căpățână de salată iceberg. N-are cine știe ce gust și tocmai de aceea e perfectă pentru a fi îmbrăcată în diverse arome.
Desfaceți salata în foi. Dacă se rup în bucăți mari e bine. Dacă nu, faceți ce știți dar nu tăiați salata ca pentru rațe.
Pentru dressing: 3 linguri de ulei de măsline, 3 linguri de iaurt slab, 3 frunze de busuioc, câteva fire de arpagic și puțină sare, o jumătate de castravete (120 g).
Mixează cu blenderul, fă sosul.
Toarnă sosul peste salată și amestecă ușor.
Amestecă apoi salata cu carnea de vită și cu puiul.
Pune câteva roșii cherry tăiate-n jumătate și 5-6 caise coapte bine (fără sâmburi) în salată. Amestecă.
Comletează cu frunzlițe de busuioc.
Să fiți sănătoși.
Ador combinatia de carne cu fructe. Arata perfect salata asta. Duminica fac si eu, sigur o sa-mi impresionez iubitul :) Mersi de retete asa faine….te ador :)
Ce culori, ce arome!
Trebuie s-o fac zilele astea!
La poza cu dressingul am vazut si castraveti, la ingrediente nu sunt pomeniti.
am uitat de ei.
Sa stii ca in combinatia asta, inca nu am consumat caise. De curiozitate voi incerca, la fel cum am facut si cu alte retete prezentate aici.
Combinatia perfecta! In plus, oricand ai niste carne ramasa de cu o zi inainte, o poti innobila in acest fel!
Absolut delicioasa. Imi plac mult salatele asa ca am notat reteta.