Concurs de la Arctic – câștigă o combină frigorifică Arctic TET

264

PUB

Fie vara cât de lungă, tot mai bine-i dacă ai frigider. Proverb marocan. Sau așa ceva. Lăsând gluma la o parte, suntem aproape de finalul programului Consultant în Electronomie inițiat și condus de Arctic, program în timpul căruia ați aflat cu puteți să economisiți timp, bani și energie. În ultimele săptămâni am mai strecurat pe blog și câte o rețetă de limonadă ori de înghețată. Azi o să vă dau și rețeta frigiderului în care puteți păstra limonada, respectiv a congelatorului în care puteți păstra înghețata. Ele vin împreună, sub forma combinei frigorifice No frost Arctic TET pe care o puteți câștiga la finalul acestei săptămâni:

frigider-tet

Nu va dam mai multe detalii, va invitam doar sa le descoperiti pe site-ul Arctic TET , in brosura online sau in jocul Electronomic si sa lasati un comentariu ca raspuns la intrebarea: Ce functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil?

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.
Regulamentul complet este disponibil aici.

 

Join the Conversation

 1. Andreea says:

  Raspuns concurs: EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

  1. alexandra says:

   Cu EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
   EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.
   Vei reusi sa economisesti apa, energie, timp si ban

 2. Enache Oana Andrea says:

  Noile electrocasnice Arctic cu tehnologia TET au o serie de functii
  si caracteristici performante: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.
  Vei reusi sa economisesti apa, energie, timp si bani.

 3. puscasiu liliana romana says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 4. Haprian Raul says:

  Functiile EcoFrost free ,Ecobuzz , Ecobreeze , Ecoled

 5. Crecan Alexandra says:

  EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze,EcoLed

 6. nea'Mielu says:

  Combinele frigorifice Arctic TET au inainte de toate o eficienta energetica superioara, fiind incadrate in clasa de consum A+. In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent. De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
  *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
  *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
  *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient
  *Display electronic cu care poti ajusta rapid si eficient parametrii de functionare

 7. A+, EcoFrostFree, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh
  Mai sunt cateva features dar nu strict legate de salvarea de energie: , Eco Dual Balance, EcoBreeze, MultiFrost Zone, 2 Compresoare(foarte utila echiparea cu 2 compresoare dpmdv), Display Electronic(interesant ca se pot activa diverse optiuni cu ajutorul lui)
  Daca tot am citit despre frigidere am aruncat un ochi si la masini de spalat, aragaz+plita si pot sa spun ca imi place noua gama Arctic TET.

  O zi placuta si mai racoroasa dupa canicula de peste weekend :)

 8. Flavia Bucur says:

  Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant;
  – Display electronic;
  – Rafturi ajustabile;
  – unele modele dispun si de Safety Glass;
  – compartimentare eficienta atat a racitorului cat si a congelatorului.

 9. Combinele frigorifice Arctic TET sunnt din clasa A+, au doua Compresoare si functiile EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed.

 10. Cristina says:

  Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  EcoFrost Free, EcoLed, EcoBuzz, A+, EcoFresh, MultiForst Zone, Eco Dual Balance,EcoBreeze, 2 Compresoare, Display Electronic, Rafturi ajustabile.

 11. ECO FROST FREE-previne formarea ghetii in compartimentele combinei frigorifice;

  ECO LED-sistemul de iluminare pe baza de led-uri care asigura un consum energetic de 7 ori mai mic;

  ECO BUZZ-avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor mai mult de 1 minut

 12. Ramona G says:

  EcoBuzz, MultiFrost Zone, EcoFresh, Safety Glass, EcoLed, EcoFrost Free

 13. Andreea says:

  Combinele frigorifice cu tehnologia TET prezinta functii precum EcoFrost Free,EcoBuzz, EcoBreeze sau EcoLed, care permit economisirea de timp, bani si energie, dar si o utilizare sigura si confortabila.

 14. EcoFrost Free,EcoLED,EcoBuzz,EcoFresh,A+,MultiFrost Zone,Eco Dual Band,Eco Breeze,2 compresoare,Display electronic,rafturi ajustabile

 15. ionela gheorghe says:

  functia TET ne ajuta sa facem economie de energie, si sa economisim timp si bani;TET = tehnologie de economisire pe termen lung;

 16. Moldovan Cristian says:

  Ca sa fii sigur ca nu faci risipa de energie, te poti folosi de functia EcoLED, care consta in iluminarea pe baza de LED-uri si prin care se consuma de 7 ori mai putina energie. iar in caz ca uiti usa frigiderului deschisa, functia EcoBUZZ iti va reaminti de asta.

 17. rus liana says:

  A+ – consum cu 25% mai putin de energie comparabil cu un aparat de clasa energetica A
  EcoBUzz – economie la energia electrica si mentinerea temperaturii constante prin avertizare cand usa combinei e deschisa mai mult de 1 min sau nu e inchisa bine
  EcoLed- noua tehnologie de iluminare cu leduri asigura un consum de energie de 7 ori mai mic
  EcoBreeze – variatii mai putine de temperatura, astfel incat alimentele vor ficonservate optim pt mai mult timp
  Display Electronic-simplitate si comfort in utilizare, prin intermediul careia se poate controla functionarea aparatului, activand una sau mai multe functii aditionale sau reglarea temperaturii din fiecare compartiment si posibilitatea setarii amai multor optiuni.

 18. Raluca Tudor says:

  1. Clasa A+
  2. EcoLed
  3. EcoBuzz

 19. Ramona Goia says:

  EcoFrost Free, Eco Buzz, EcoBreeze, EcoLed, MultiFrost Zone, Eco dual Balance, 2 compresoare…

 20. stefan papusoi says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 21. Pai daca ar fi sa preiau direct din brosura TET, ar fi asa: EcoFrost Free, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh, EcoBreeze, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance, la care se mai adauga si A+, display electronic, rafturi ajustabile, 2 compresoare.
  Na, sper ca le-am zis pe toate :)

 22. Nicoleta Ciocoiu says:

  Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

 23. Macovei Filoteanu Carmen Claudia says:

  Raspuns : EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, EcoLed, A+, MultiFresh Zone, EcoDual Balance.

 24. kinga kiss says:

  functii si caracteristici care te ajuta sa faci economii ale combinelor frigorifice arctic tet sunt Eco frost free,Eco led,Eco buzz,A+,Eco fresh,Eco breeeze,Eco dual balance,Multi frost zone,Display electronic

 25. Constantin Cristina says:

  EcoFrostFree
  Cu noul sistem de racire ai mai mult timp pentru tine deoarece previne formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei frigorifice. Aceasta functie iti aduce un plus de confort, eliminand nevoia de a dezgheta combina frigorifica si mentinand un nivel optim de umiditate prin intermediul curentilor de aer.
  EcoLed
  Noul sistem de iluminare pe baza de LED-uri iti asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, o lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
  EcoBuzz
  Cu ajutorul acestei functii consumi mai putina energie electrica si mentii temperatura constanta.
  A+
  Consumi cu 25% mai putina energie electrica.
  Display electronic
  Prin intermediul display-ului electronic poti regla functionarea aparatului, activand una sau mai multe functii aditionale sau poti regla temperatura din fiecare compartiment. De asemenea iti ofera posibiltatea setarii mai multor optiuni-Quick Freeze, EcoFuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditate.
  EcoBreeze
  Aceasta functie vine cu un sistem de racire de tip multiflow,prin intermediul curentilor de aer, de aceea temperatura si umiditatea sunt distribuite uniform.

 26. Mina Catalin-Constantin says:

  Printre functiile care ajuta la economisirea substantiala de energie se numara EcoLED, EcoBUZZ si clasa A+.

 27. Mihai Diana says:

  Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

 28. Ionut Caruceriu says:

  Raspunsul la intrebare: EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe sau EcoFan.

 29. Giorgiana says:

  O multime de functii ale combinelor Arctic TET ajuta la economisirea energiei, dar cele mai utile mi se par EcoFresh, EcoDual Balance si EcoBreeze.

 30. Popa Voica says:

  Functiile moderne care te ajuta sa economisesti energie:Clasa A+ impreuna cu EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

 31. Marian Orzata says:

  Arctic surprinde plăcut cu aceste noi funcții ale aparatelor frigorifice. Introducerea sistemului de iluminat cu leduri,(eco led), display-ul electronic cu ajutorul căruia putem să facem setările dorite, avertizarea pentru ușă deschisă (eco buzz) introducerea a două compresoare pentru un control independent intre frigider și congelator, și nu în ultimul rând clasa energetică a+ reduc substanțial consumul de energie. În plus lipsa necesității dezghețării lui (eco frost free), sistemul de ventilație pentru distribuirea uniformă a curenților de aer(eco breeze) și posibilitatea de a păstra un nivel al umidității la un nivel dublu față de restul sistemelor frigorifice no frost(dual balance), lucru datorat probabil circuitului separat congelator frigider, garantează o singură alegere – ARCTIC.

 32. Daiana Vereb says:

  Functiile EcoLED si EcoBuzz ne ajuta sa facem economii substantiale de energie.

 33. Laura Belmustata says:

  EcoFrostFree, EcoLED,EcoBUZZ si A+.

 34. MIhaela Scurtu says:

  EcoFrost Free-previne formarea ghetii, EcoLed-iluminare pe baza de led-uri, EcoBuzz-atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor si sa nu uitam de clasa A+

 35. ECO FROST FREE; ECOLED; ECOBUZZ-este functia care imi place cel mai mult (Sistem de avertizare acutica ce avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor,in cazul, in care usile raman deschise mai mult de 1minut,fie din cauza neinchiderii corecte sau a deschiderii prelungite.); ECO BREEZE; ECO FRESH; ECO DUAL BALANCE; CLASA A +

 36. Paunescu Rodica says:

  ECO FROST FREE; ECOLED; ECOBUZZ-este functia care imi place cel mai mult (Sistem de avertizare acutica ce avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor,in cazul, in care usile raman deschise mai mult de 1minut,fie din cauza neinchiderii corecte sau a deschiderii prelungite.); ECO BREEZE; ECO FRESH; ECO DUAL BALANCE; CLASA A +

 37. SMAU CRISTINA says:

  Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET au o multime de functii performante ce ne ajuta sa economisim energie, timp si bani:
  -sunt din clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
  -functia EcoFrostFree previne formarea ghetei – nu mai este necesara dezghetarea;
  – functia EcoBuzz -sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.;
  -functia EcoBreeze-sistem de racire multiflow(prin curenti de aer), deci variatoo mai putine de temperatura;
  -functia EcoLed – iluminare pe baza de LED ce asigura un consum energetic de 7 opi mai mic pentru iluminare;
  -compartiment EcoFresh-ce asigura o temperatura in jur de 0 grade, pentru pastrarea mai mult timp a alimentelor perisabile ( carne refrigerata, lactate).

  SI F. IMPORTANT – AM O COMBINA ARCTIC CE IMPLINESTE IN CURAND VENERABILA VARSTA DE 10 ANI SI TARE SE MAI CERE SCHIMBATA, CHIAR DACA FUNCTIONEAZA INCA IN PARAMETRI, FARA INTERVENTII PE PARCURSUL ANILOR!!!!!!

 38. Laura Ghencea says:

  Tot ce-i eco te ajuta sa economisesti! :)

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.

 39. EcoFrost Free,EcoLed, EcoBuzz, EcoBreeze

 40. Anca ungureanu says:

  Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant;
  – Display electronic;
  – Rafturi ajustabile;
  – unele modele dispun si de Safety Glass;
  – compartimentare eficienta atat a racitorului cat si a congelatorului

  1. Flavia Bucur says:

   Imi place copy paste-ul ce l-ai facut la postul meu. Puteai si tu sa deschizi macar brosura din link.

 41. Ana Enache says:

  Functiile si caracteristicile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt: EcoLEd, EcoBuzz si A+. Pentru confort si usurinta in utilizare le avem pe toate celelalte: EcoFrost Free, EcoFresh, Multifrost Zone, Eco Dual Balance, Eco Breeze, 2 compresoare, Display Electronic si Rafturi ajustabile.

 42. Cecilia Ilie says:

  Combinele frigorifice Arctic TET sunt incadrate in clasa de consum A+.
  In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent.
  De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect.
  Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure economia de timp:
  *EcoFROST Free – combina nu produce gheata – economie de energie si de timp
  *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0grC, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
  *Display electronic cu care poti ajusta parametrii de functionare

 43. Patrascu Cecilia says:

  EcoFrost Free, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh, EcoBreeze, MultiFrost Zone, A+

 44. Covrig Vasile says:

  Clasa A+
  Consum energetic cu pana la 25 % mai mic fata de un alt aparat de clasa A

  EcoFrost Free
  Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
  Beneficii: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.

  EcoLed
  Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
  Beneficii: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.

  EcoBuzz
  Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
  Beneficii: Previne consumul excesiv
  de energie sau cresterea temperaturii
  in interiorul compartimentelor
  combinei frigorifice.

  Eco Breeze
  Sistem de tip multiflow ce asigura racirea prin intermediul curentilor de aer ventilati, cu scopul distribuirii uniforme a temperaturii si umiditatii, ce restabileste totodata rapid temperatura interioara dupa deschiderea usii.
  Beneficii: Prelungirea timpului de conservare a alimentelor, eliminarea variatiilor mari de temperatura.

  Eco Dual Balance
  Functie ce previne amestecul mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific. Nivelul de umiditate se situeaza la un nivel dublu comparativ cu sistemul traditional NoFrost, prevenind deshidratarea alimentelor.
  Beneficii: Ambient placut in cele
  2 compartimente, alimente mai
  proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp.

  EcoFresh
  Compartiment cu o temperatura apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
  Beneficii: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.

  Safety Glass
  Rafturi construite din sticla speciala,
  cu rezistenta ridicata.
  Beneficii: Siguranta in exploatarea aparatului.

  MultiFrost Zone
  Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, capsuni, etc) si cu tavita pentru gheata.
  Beneficii: Optiuni multiple de congelare, usurinta in utilizare.

  Rafturi ajustabile
  Rafturile din interiorul racitorului, inclusiv cele de pe usa pot fi pozitionate la diferite

 45. Raspunsul suna cam asa: EcoFrost Free, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh, EcoBreeze, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance, la care se mai adauga si A+, display electronic, rafturi ajustabile, 2 compresoare.

  :)

 46. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan si clasa A+

 47. EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, EcoLed, A+, MultiFresh Zone, EcoDual Balance.

 48. Nicoleta Agache says:

  EcoFrost Free,EcoLED,EcoBuzz,EcoFresh,EcoBreeze, MultiFrost Zone,Eco Dual Balance,A+,display electronic,rafturi ajustabile,2 compresoare.

 49. Oprea Gheorghe says:

  Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  1. EcoFrost Free – Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
  Beneficii: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.
  2. EcoLed – Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
  Beneficii: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
  3. EcoBuzz – Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
  Beneficii: Previne consumul excesiv
  de energie sau cresterea temperaturii
  in interiorul compartimentelor
  combinei frigorifice.
  4. Eco Breeze – Sistem de tip multiflow ce asigura racirea prin intermediul curentilor de aer ventilati, cu scopul distribuirii uniforme a temperaturii si umiditatii, ce restabileste totodata rapid temperatura interioara dupa deschiderea usii.
  Beneficii: Prelungirea timpului de conservare a alimentelor, eliminarea variatiilor mari de temperatura.
  5. Eco Dual Balance – Functie ce previne amestecul mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific. Nivelul de umiditate se situeaza la un nivel dublu comparativ cu sistemul traditional NoFrost, prevenind deshidratarea alimentelor.
  Beneficii: Ambient placut in cele
  2 compartimente, alimente mai
  proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp.
  6. EcoFresh – Compartiment cu o temperatura apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
  Beneficii: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.
  7. Safety Glass – Rafturi construite din sticla speciala, cu rezistenta ridicata.
  Beneficii: Siguranta in exploatarea aparatului.
  8. MultiFrost Zone – Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, capsuni, etc) si cu tavita pentru gheata.
  Beneficii: Optiuni multiple de congelare, usurinta in utilizare.

 50. Noile electrocasnice Arctic cu tehnologia TET au o serie de functii
  si caracteristici performante: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.
  Vei reusi sa economisesti apa, energie, timp si bani.

 51. Nanu Ana says:

  Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET au o multime de functii performante ce ne ajuta sa economisim energie, timp si bani:
  -clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
  -EcoFrostFree previne formarea ghetei – nu mai este necesara dezghetarea;
  -EcoBuzz-sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.;
  -EcoBreeze-sistem de racire multiflow(prin curenti de aer), deci variatoo mai putine de temperatura;
  -EcoLed–iluminare pe baza de LED ce asigura un consum energetic de 7 opi mai mic pentru iluminare;
  -compartiment EcoFresh-ce asigura o temperatura in jur de 0 grade, pentru pastrarea mai mult timp a alimentelor perisabile ( carne refrigerata, lactate).

 52. ANAMARIA PANTI says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze

 53. Alexandra says:

  EcoLed, EcoBreeze, EcoBuzz si cel mai important, clasa A +. Mai putina energie electrica de platit, mai multa energie, bani si fericire in familie.

 54. EcoFrostFree, EcoWash, EcoBuzz, EcoBreeze, AquaSafe,
  EcoFresh, EcoFan, EcoDose,

 55. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 56. Anuta Iuga says:

  EcoFrost Free,
  EcoBuzz, EcoBreeze si EcoLed

 57. Adriana Elena Stanescu says:

  Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant;
  – Display electronic;
  – Rafturi ajustabile;
  – unele modele dispun si de Safety Glass;
  – compartimentare eficienta atat a racitorului cat si a congelatorului

 58. Eu zic ca sunt:
  -clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
  -EcoFrostFree previne formarea ghetei
  -EcoBuzz – sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.
  -EcoBreeze – sistem de racire multiflow (prin curenti de aer)
  -EcoLed – iluminare pe baza de LED
  -compartiment EcoFresh

 59. Panea Elena says:

  EcoFrostFree,
  EcoBuzz,
  EcoBreeze,
  EcoFresh,
  EcoDose,
  EcoWash

 60. Mihalache Alina-Corina says:

  EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze,EcoLed

 61. Mihaita Basu says:

  Functiile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt: EcoFrost Free,
  EcoBuzz si EcoLed. De asemenea, prin faptul ca au clasa energetica A+ se asigura un consum cu 25% mai mic decat a celor din clasa A.

 62. Alina Basu says:

  Functiile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt: EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed. De asemenea, combinele au clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca se asigura un consum cu 25% mai mic decat a celor din clasa A.

 63. porumb ion says:

  Electrocasnice de la Arctic cu tehnologia TET au functii si caracteristici performante: ecoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.
  Cu ajutorul lor se economiseste apa, energia, timpul si banii.

 64. Maria Magdalena Pascu says:

  Eu as spune cam asa:
  – clasa de consum A+
  – EcoFrostFree
  – EcoLED
  – EcoBuzz
  – Eco Breeze
  – EcoFresh
  – posibilitatea de setare „mod economic” cu ajutorul display-ului electronic
  – 2 compresoare care ofera posibilitatea de a utiliza impreuna sau separat recitorul si congelatorul

 65. laura caplea says:

  Functiile sunt : EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

  1. laura caplea says:

   Noile functii performante: EcoFrost Free, EcoBuzz,
   EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

 66. EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, EcoLed, A+, MultiFresh Zone, EcoDual Balance

 67. Simona Păun says:

  Funcţiile şi caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajută să faci economii substanţiale de energie, asigurându-ţi în acelaşi timp un mod de utilizare simplu şi confortabil sunt:
  – EcoFrost Free. Mai mult timp pentru tine cu noul sistem de răcire care previne formarea gheţii în cele două compartimente ale combinei frigorifice. Funcţia EcoFrost Free îţi aduce un plus de confirt, eliminând nevoia de a dezgheţa combina frigorifică şi menţinând un nivel optim de umiditate prin intermediul curenţilor de aer.
  – EcoLED. Economiseşti de 7 ori mai multă energie cu noile combine frigorifice TET. Noul sistem de iluminare pe bază de LED-uri îţi asigură un consum energetic de 7 ori mai mic, o lumină mai puternică şi mai puţină căldură degajată în compartimentul frigorific.
  – EcoBUZZ. Consumi mai puţină energie electrică şi menţii temperatura constantă prin intermediul funcţiei EcoBUZZ. Sistemul acustic te avertizează atunci când uşa frigiderului este deschisă mai mult de 1 minut sau atunci când este incorect închisă.
  – A+. Consumi cu 25% mai puţină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienţei energetie, consumând remarcabil mai puţin decât un aparat din clasa energetică A.
  – Eco Breeze. Variaţii mai puţine de temperatură, deci alimentele vor fi conservate optim pentru mai mult timp. Această funcţie vine cu un sistem de răcire multiflow, prin intermediul curenţilor de aer, de aceea temperatura şi umiditatea sunt distribuite uniform.
  – MultiFrost Zone. Pentru orice tip de aliment îţi doreşti să congelezi, compartimentul MultiFrost Zone îţi oferă o opţiune. Ai la dispoziţie atât un spaţiu pentru alimente de mari dimensiuni, o tăviţă detaşabilă pentru fructele şi legumele mici (afine, căpşuni etc), cât şi o tăviţă pentru gheaţă.
  – Eco Dual Balance. Te bucuri de alimente proaspete mai mult timp şi de un ambient plăcut în cele două compartimente ale combinei. Funcţia Eco Dual Balance previne amestecul mirosurilor între compartimente şi păstrează umiditatea la un nivel dublu faţă de sistemul tradiţional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
  – 2 Compresoare. Poţi controla sparat temperatura din răcitor şi pe cea din congelator, indiferent de temperatura mediului ambiant. Combinele frigorifice cu două compresoare permit acest lucru datorită celor două circuite frigorifice independente.
  – Display Electronic. O combină frigorificp cu display electronic îţi oferă simplitate şi confort în utilizare. Prin intermediul display-ului electronic poţi regla funcţionarea aparatului, activând una sau mai multe funcţii adiţionale sau poţi regla temperatura din fiecare compartiment. Display-ul electronic îţi oferă posibilitatea setării mai mulot opţiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.
  – Rafturi ajustabile. Pentru a utiliza eficient spaţiul din frigider, atât rafturile din interior, cât şi cele de pe uşă pot fi repoziţionate la diferite niveluri.
  – EcoFresh. Special pentru ca alimentele perisabile să dureze mai mult, compartimentul EcoFresh menţine temperatura aproape de 0 C, ideală pentru a păstra carnea care nu trebuie congelată sau produsele lactate. În acelaşi timp, eviţi împrăştierea mirosurilor în compartimentul frigorific.

 68. Elena Caplea says:

  Noile functii performante sunt: EcoFrost Free, EcoBuzz , EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

 69. Congelatorul Arctic cu tehnologia TET ma ajuta:
  * sa cheltui mai putini bani pe factura de curent (avand consum redus – clasa A+ si EcoLed)
  * sa imi folosesc timpul pe care l-as fi petrecut dezghetandu-l in mod mai util sau mai placut (datorita tehnologiei EcoFrostFree) – o operatiune care de obicei imi ocupa o sambata intreaga, si implica expertize multiple (a se citi mama), operatiuni complexe (de ex avut grija de parchet sa nu se ude, etc) si o doza de experimentare si re-descoperire a gaurii de la macaroana;
  * sa pastrez hrana pe termen lung in mod adecvat (cu ajutorul tehnologiei MultiFrostZone)
  * sa previn “accidentele” de tipul “uitat usa deschisa/aproape inchisa” prin optiunea EcoBuzz
  * sa reusesc sa prepar si eu odata o inghetata ca lumea, care nu ingheata doar la exterior, ci ingheata uniform, cu ajutorul tehnologiei EcoBreeze.
  * sa nu am emotii ca se va strica rapid sau ca va functiona defectuos la putin timp dupa instalare.

 70. Eugenia says:

  -Functia EcoFrost Free. Mai mult timp pentru tine cu noul sistem de răcire care previne formarea gheţii în cele două compartimente ale combinei frigorifice. Funcţia EcoFrost Free îţi aduce un plus de confort, eliminând nevoia de a dezgheţa combina frigorifică şi menţinând un nivel optim de umiditate prin intermediul curenţilor de aer.
  – Functia EcoLED. Economiseşti de 7 ori mai multă energie .
  -Functia EcoBUZZ. Consumi mai puţină energie electrică şi menţii temperatura constantă prin intermediul funcţiei EcoBUZZ. Sistemul acustic te avertizează atunci când uşa frigiderului este deschisă mai mult de 1 minut sau atunci când este incorect închisă.
  -Clasa A+. Consumi cu 25% mai puţină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+.
  -Functia Eco Breeze. Variaţii mai puţine de temperatură, deci alimentele vor fi conservate optim pentru mai mult timp. Această funcţie vine cu un sistem de răcire multiflow, prin intermediul curenţilor de aer, de aceea temperatura şi umiditatea sunt distribuite uniform.
  -Functia MultiFrost Zone. Pentru orice tip de aliment îţi doreşti să congelezi, compartimentul MultiFrost Zone îţi oferă o opţiune. Ai la dispoziţie atât un spaţiu pentru alimente de mari dimensiuni, o tăviţă detaşabilă pentru fructele şi legumele mici (afine, căpşuni etc), cât şi o tăviţă pentru gheaţă.
  -Functia Eco Dual Balance. Te bucuri de alimente proaspete mai mult timp şi de un ambient plăcut în cele două compartimente ale combinei. Funcţia Eco Dual Balance previne amestecul mirosurilor între compartimente şi păstrează umiditatea la un nivel dublu faţă de sistemul tradiţional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
  – 2 Compresoare. Poţi controla sparat temperatura din răcitor şi pe cea din congelator, indiferent de temperatura mediului ambiant. Combinele frigorifice cu două compresoare permit acest lucru datorită celor două circuite frigorifice independente.
  – Display Electronic. O combină frigorifica cu display electronic îţi oferă simplitate şi confort în utilizare. Prin intermediul display-ului electronic poţi regla funcţionarea aparatului, activând una sau mai multe funcţii adiţionale sau poţi regla temperatura din fiecare compartiment. Display-ul electronic îţi oferă posibilitatea setării mai mulot opţiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.
  – Rafturi ajustabile. Pentru a utiliza eficient spaţiul din frigider, atât rafturile din interior, cât şi cele de pe uşă pot fi repoziţionate la diferite niveluri.
  -Functia EcoFresh. Special pentru ca alimentele perisabile să dureze mai mult, compartimentul EcoFresh menţine temperatura aproape de 0 C, ideală pentru a păstra carnea care nu trebuie congelată sau produsele lactate. În acelaşi timp, eviţi împrăştierea mirosurilor în compartimentul frigorific.

 71. David Daniela Elena says:

  Functiile noilor combine frigorifice Artic TET
  sunt:Eco Frost Free, Eco LED, Eco Buzz, Eco Fresh, Eco Breeze, Multi Frost Zone, Eco DUal Balance,rafturi ajustabile, consum redus de energie, doua compresoare, etc……=Clasa A+

 72. Oprea Andrei says:

  Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care ne ajuta sa facem economii substantiale de energie, asigurand in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  – Clasa A+ – consum cu 25% mai putin de energie comparabil cu un aparat de clasa energetica A
  – EcoBUzz – economie la energia electrica si mentinerea temperaturii constante prin avertizare cand usa combinei e deschisa mai mult de 1 min sau nu e inchisa bine
  – EcoLed- noua tehnologie de iluminare cu leduri asigura un consum de energie de 7 ori mai mic
  – EcoBreeze – variatii mai putine de temperatura, astfel incat alimentele vor ficonservate optim pt mai mult timp
  – Display Electronic-simplitate si comfort in utilizare, prin intermediul careia se poate controla functionarea aparatului, activand una sau mai multe functii aditionale sau reglarea temperaturii din fiecare compartiment si posibilitatea setarii amai multor optiuni.

 73. Nanu Ecaterina says:

  Aceste functii sunt:
  -clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
  -EcoFrostFree previne formarea ghetei
  -EcoBuzz – sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.
  -EcoBreeze – sistem de racire multiflow (prin curenti de aer)
  -EcoLed – iluminare pe baza de LED
  -Compartiment EcoFresh.

 74. Ana Popa says:

  Functiile si caracteristicile sunt urmatoarele: EcoFrost Free, EcoLED, EcoBUZZ, A+, EcoFresh, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance, Eco Breeze, 2 compresoare, display electronic, rafturi ajustabile.

  Noroc!

 75. 1) Functia „Eco Buzz”-este cea care ne avertizeaza asupra neinchiderii corecte a usilor mai mult de un minut
  2)”Eco Led”-sistemul de iluminare pe baza de led-uri care asigura un consum energetic de sapte ori mai mic
  3)”Eco Frost Free”-previne formarea ghetii in cele 2 compartimente combinei frigorifice

 76. Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa economisesti bani, timp si energie: EcoFrost Free, EcoBuzz Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh si EcoLed.
  Cu ajutorul Display-ului electronic se ofera posibilitatea setarii mai multor optiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.

 77. Viasu Monica Dana says:

  Am citit cu interes pe site-ul ARCTIC despre functiile moderne si caracteristicile noilor combine frigorifice cu tehnologia TET.
  Pe langa clasa A+, care optimizeaza eficienta energetica a acestora, am descoperit functii ca ECO FROST FREE, ECO LED, ECO BUZZ, ECO BREEZE, ECO DUAL BALANCE, ECO FRESH, SAFETY GLASS, MULTI FROST ZONE, functii performante care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. Unde mai pui ca au si un design super elegant. Mi-as dori sa am si eu in bucatarie o asemenea frumusete economicoasa :)
  In incheiere, un gand bun pentru Adrian Hadean, pe care-l admir pentru multele-i calitati. Toate cele bune.

 78. Lidia Simion says:

  EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
  *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
  *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
  *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient
  *Display electronic cu care poti ajusta rapid si eficient parametrii de functionare

 79. EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

 80. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan si clasa A+

 81. Ilie Laurian says:

  EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

 82. Gogoci Ramona Liana says:

  EcoBuzz
  Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
  Beneficii: Previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul compartimentelor combinei frigorifice.
  MultiFrost Zone
  Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, capsuni, etc) si cu tavita pentru gheata.
  Beneficii: Optiuni multiple de congelare, usurinta in utilizare.
  EcoFresh
  Compartiment cu o temperatura apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
  Beneficii: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.
  Safety Glass
  Rafturi construite din sticla speciala, cu rezistenta ridicata.
  Beneficii: Siguranta in exploatarea aparatului.
  EcoLed
  Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
  Beneficii: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
  EcoFrost Free
  Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
  Beneficii: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.
  A+
  Consumi cu 25% mai puţină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienţei energetie, consumând remarcabil mai puţin decât un aparat din clasa energetică A.
  Eco Dual Balance
  Te bucuri de alimente proaspete mai mult timp şi de un ambient plăcut în cele două compartimente ale combinei. Funcţia Eco Dual Balance previne amestecul mirosurilor între compartimente şi păstrează umiditatea la un nivel dublu faţă de sistemul tradiţional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
  Eco Breeze
  Variaţii mai puţine de temperatură, deci alimentele vor fi conservate optim pentru mai mult timp. Această funcţie vine cu un sistem de răcire multiflow, prin intermediul curenţilor de aer, de aceea temperatura şi umiditatea sunt distribuite uniform.
  2 Compresoare
  Poţi controla sparat temperatura din răcitor şi pe cea din congelator, indiferent de temperatura mediului ambiant. Combinele frigorifice cu două compresoare permit acest lucru datorită celor două circuite frigorifice independente.
  Display Electronic
  O combină frigorifica, cu display electronic îţi oferă simplitate şi confort în utilizare. Prin intermediul display-ului electronic poţi regla funcţionarea aparatului, activând una sau mai multe funcţii adiţionale sau poţi regla temperatura din fiecare compartiment. Display-ul electronic îţi oferă posibilitatea setării mai mulot opţiuni: Quick Freeze, Eco Fuzzy, Quick Fridge, Modul Economic sau umiditatea.
  Rafturi ajustabile
  Pentru a utiliza eficient spaţiul din frigider, atât rafturile din interior, cât şi cele de pe uşă pot fi repoziţionate la diferite niveluri.

 83. mariana says:

  Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  EcoFrost Free, EcoLed, EcoBuzz, A+, EcoFresh, MultiForst Zone, Eco Dual Balance

 84. Catalin Ignat says:

  Printre functiile combinei frigorifice Arctic, ce ne ajuta sa economisim energie sunt:

  -ECOLED- sistem de iluminare cu LED, care consuma de 7 ori mai putin, dar ofera o iluminare mult mai mare decat cele clasice
  -face parte din categoria A+, ceea ce o incadreaza in grupa combinelor cu consum minim de energie
  -are 2 compresoare, astfel incat putem folosi doar frigiderul sau doar congelatorul, in functie de nevoile noastre, astfel reusind sa economisim energie si sa fim eficienti

 85. G. Oprea says:

  Functiile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt: EcoFrost Free, EcoBuzz, Eco Breeze
  si EcoLed. De asemenea, combinele au clasa energetica A+ si rafturi ajustabile.

 86. A. Nanu says:

  Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie

 87. ECO FROST FREE, ECO LED, ECO BUZZ

 88. Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  -EcoFrostFree
  -EcoLED
  -EcoBuzz
  -Eco Breeze
  -EcoFresh

 89. ANDRO V says:

  Raspuns concurs: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 90. julea veronica says:

  Functiile combinelor frigorifice Arcitc TET ce te ajuta sa faci economie substantiala de energie sunt:
  – EcoLed (iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic);
  – EcoBuzz (atentionare acustica in situatia in care usa e deschisa mai mult de 1 min/ e incorect inchisa);
  – A+ (asigura un consum energetic mai mic cu 25% decat combinele clasa A).
  Display-ul Electronic iti ofera simplitate si confort in utilizare prin posibilitatea de a regla functionarea aparatului, activand una sau mai multe functii aditionale sau de a regla temperatura din fiecare compartiment.

  Va doresc o vara cat mai racoroasa si BAFTA la concurs!

 91. Dorca Adina says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 92. Clasa A+ -Un aparat frigorific incadrat in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu 25 % mai mic fata de un aparat de clasa A. Beneficii Economie energie electrica.

  EcoFrost Free- Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Beneficii: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.

  EcoLed – Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
  Beneficii: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.

  EcoBuzz- Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
  Beneficii: Previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul compartimentelor combinei frigorifice.

  Eco Breeze- Sistem de tip multiflow ce asigura racirea prin intermediul curentilor de aer ventilati, cu scopul distribuirii uniforme a temperaturii si umiditatii, ce restabileste totodata rapid temperatura interioara dupa deschiderea usii.
  Beneficii: Prelungirea timpului de conservare a alimentelor, eliminarea variatiilor mari de temperatura.

  Eco Dual Balance- Functie ce previne amestecul mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific. Nivelul de umiditate se situeaza la un nivel dublu comparativ cu sistemul traditional NoFrost, prevenind deshidratarea alimentelor.
  Beneficii: Ambient placut in cele 2 compartimente, alimente mai proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp.

  EcoFresh- Compartiment cu o temperatura apropiata de 0 grade C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
  Beneficii: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.

 93. Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TETcate te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:

  *Functia EcoLED – poti economisi de pana la 7 ori mai multa energie.
  *Functia EcoFrost Free previne formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei frigorifice.
  *Functia EcoBuzz – te avertizeaza dupa un minut daca nu s-a inchis usa frigiderului sau daca nu este corect inchisa, economisind astfel energie.
  *Functia EcoFresh – mentine o temperatura de zero grade Celsius, ideala pentru pastrarea carnii si legumelor, astfel evitandu-se imprastierea mirosurilor.
  *Functia Eco Dual Balance care previne amestecarea mirosurilor alimentelor, pastrand o umiditate care impiedica deshidratarea alimentelor.
  *Functia Eco Breeze prin care temperatura ramane constanta, neafectand alimentele.
  *Este din Clasa A+, ceea ce inseamna un consum cu pana la 25% mai mic.
  *2 compresoare- poti controla separat temperatura din racitor si temperatura din congelator.

  P.S. Link-ul catre regulament nu functioneaza.:)

 94. Nicoleta Giurca says:

  Functiile si caracteristicile noilor electrocasnice Arctic cu tehnologia TET sunt: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.

 95. Stefuriac Ana-Maria says:

  Ecofrost,Ecoled,Ecobuzz,Ecofresh,Ecodual Balance,Eco breeze , plus ca fac parte din clasa A+ ceea ce inseamna din start un consum de energie cu 25% mai putin.

 96. EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

 97. simion ovidiu says:

  EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
  *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
  *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
  *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient

 98. EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh

 99. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 100. Maria G says:

  Functiile si caracteristicile noilor electrocasnice Arctic cu tehnologia TET sunt: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,EcoWash, AquaSafe, EcoFan
  EcoFresh, EcoDose.

 101. EcoBuzz, EcoLed

 102. Demeter Imola says:

  Cu functiile EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

 103. miky bran says:

  Functiile care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie sunt: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,EcoWash, AquaSafe, EcoFan
  EcoFresh, EcoDose.
  Si sa nu uitam ca este din Clasa A+, deci consuma cu pana la 25% mai putin si are 2 compresoarecare iti permit sa controlezi separat temperatura din racitor si temperatura din congelator.

 104. ZAINEA MARIAN FLORIN says:

  1. ECOLED – sistem de iluminare cu un consum energetic de 7 ori mai mic
  2. ECOBUZZ – sistem de avertizare in cazul uitarii uneia dintre usi deschise
  3. ECOBREEZE – sistem de racire rapida prin intermediul curentilor de aer ventilati, util dupa deschiderea usii
  4. CLASA A+ – asigura caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice cu un consum mai mic cu 25% fata de clasa A.
  5. ECOFROST FREE – sistem ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente, eliminand necesitatea dezghetarii acestora
  6. ECO DUAL BALANCE – previne amestecul mirosurilor intre cele 2 compatimente si asigura un nivel optim de umiditate
  7. RAFTURI AJUSTABILE
  8. MULTIFROST ZONE – compartiment pentru pastrare alimente mari si tavita pentru gheata
  9. ECOFRESH – compartiment cu temperatura de zero grade pentru pastrarea alimentelor perisabile.

 105. Voicu Bogdan Ionut says:

  – clasa de consum A+
  – EcoFrostFree
  – EcoLED
  – EcoBuzz
  – Eco Breeze
  – EcoFresh
  – posibilitatea de setare “mod economic” cu ajutorul display-ului electronic
  – 2 compresoare care ofera posibilitatea de a utiliza impreuna sau separat recitorul si congelatorul

  Numai bine, spor tuturor si bafta.

 106. Scutaru Mihaela Vanda says:

  Funciile EcoFrost Free,EcoBuzz,Eco Breeze,EcoLed sunt caracteristici ale combinelor frigorifice TET cu care vei face economii substantiale de energie.

 107. cristian says:

  Functiile si caracteristicile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  EcoFrost free: elimina nevoia de a dezgheta combina frigorifica, asigura un nivel optim de umiditate prin intermediul curentilor de aer;
  Ecoled: noul sistem de iluminare pe baza de LED-uri asigura un consum de energie de 7 ori mai mic, lumina mai puternica si mai putina caldura degajata;
  EcoBuzz: sistem acustic care te avertizeaza atunci cand usa frigiderului este deschisa mai mult de 1 minut sau este inchisa incorect;
  A+ :datorita caracteristicilor optimizate combinele A+ consuma cu 25% mai putina energie electrica decat cele din clasa A.
  EcoFresh: compartiment care mentine temperatura aproape de 0 grade, ideala pentru carnea care nu trebuie congelata sau pentru proidusele lactate. de asemenea impiedica imprastierea mirosurilor neplacute in compartimentul frigorific.
  MultifrostZone : compartiment cu multiple optiuni de congelare:pentru alimente mari, pentru legume si fructe mici , tavita pentru gheata.
  Eco Dual Balance: previne amestecul mirosurilor intre compartimente si asigura un nivel de umiditate dublu fata de combinele NoFrost traditionale prevenind deshidratarea alimentelor;
  Eco Breeze: asigura distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii datorita sistemului de racire de tip multiflow prin intermediul curentilor de aer;
  2 compresoare: datorita existentei a doua circuite frigorifice independente temperaturile din congelator respeciv din frigider pot fi controlate separat;
  Display electronic: prin intermediul acestuia pot fi setate una sau mai multe din functiile aditionale sau poate fi reglata temperatura din fiecare compartiment;
  Rafturi ajustabile: ajuta la utilizarea eficienta a spatiului din frigider prin posibilitatea de a fi repozitionate la diferite niveluri.

 108. valerica s. says:

  Combinele frigorifice Arctic TET au o eficienta energetica superioara, fiind incadrate in clasa de consum A+. In plus, combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, ceea ce asigura un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent. De asemenea, functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie pentru ca ne anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut – in ambele cazuri temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu. Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
  *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
  *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
  *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient.

 109. Marchis Raluca-Ioana says:

  Functiile si caracteristicile care ne ajuta sa facem economii substantiale de energie sunt: EcoLEd, EcoBuzz si A+.
  Iar, pentru confort dar si usurinta in utilizarea aparatelor, mai exista functiile: EcoFrost Free, EcoFresh, Multifrost Zone, Eco Dual Balance, Eco Breeze, 2 compresoare, Display Electronic si Rafturi ajustabile.

 110. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose,EcoFan si clasa A+ EcoWash, AquaSafe

 111. ionita doina luminita says:

  Functii si caracteristici ale combinei frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie si in plus, asigura un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  – Incdrarea in clasa de consum A+ – care determina un consum de energie cu 25% mai mic decat combinele din clasa A
  – Functia EcoFrostFree – previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei , deci, elimina nevoia de a dezgheta combina frigorifica si asigura un nivel optim de umiditate prin intermediul curentilor de aer;
  – Functia Ecoled – sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum de energie de 7 ori mai mic, in plus lumina este mai puternica si se degaja mai putina caldura ;
  – Functia EcoBuzz – sistem acustic care te avertizeaza atunci cand usa frigiderului este deschisa mai mult de 1 minut sau este inchisa incorect, ceea ce duce la mentinerea temperaturii constante , deci consum mai mic de energie ;
  – Functia EcoFresh – compartiment care mentine temperatura aproape de 0 grade, ideala pentru carnea care nu trebuie congelata sau pentru produsele lactate; totodata impiedica imprastierea mirosurilor neplacute in compartimentul frigorific;
  – Functia MultifrostZone – compartiment cu multiple optiuni de congelare:pentru alimente cu volum mare, pentru legume si fructe mici , tavita pentru gheata;
  – Functia Eco Dual Balance – previne amestecul mirosurilor intre compartimente si asigura un nivel de umiditate dublu fata de combinele NoFrost traditionale prevenind deshidratarea alimentelor;
  – Functia Eco Breeze- asigura distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii datorita sistemului de racire de tip multiflow prin intermediul curentilor de aer, deci variatii mai putine de temperatura si implicit consum mai mic de energie;
  -Display electronic posibilitati de setare a uneia sau mai multor din functii aditionale sau de reglare a temperaturii din fiecare compartiment;

  – Este prevazut cu 2 compresoare, deci datorita existentei a doua circuite frigorifice independente, temperaturile din congelator respectiv din frigider pot fi controlate separat;
  – Rafturi ajustabile – ajuta la utilizarea eficienta a spatiului din frigider prin posibilitatea de a le repozitiona la diferite niveluri in functie de necesitati.

 112. Elena Gornescu says:

  Se pot face ă faci economii substanțiale de energie, asigurând în același timp un mod de utilizare simplu și confortabil prin functiile EcoFROST Free ; EcoFRESH; EcoBREEZE; MultiFrost Zone; Eco Dual Balance

 113. GHEORGHE MARIA DOINA says:

  Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  EcoFrost Free, EcoLed, EcoBuzz, A+, EcoFresh, MultiForst Zone, Eco Dual Balance,EcoBreeze, 2 Compresoare, Display Electronic, Rafturi ajustabile.

 114. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan si clasa A+

 115. Soiu Ilinca says:

  Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt urmatoarele: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 116. Cochior Lucian says:

  Functiile care ne ajuta sa economisim energie sunt EcoLED si EcoBUZZ.

 117. Raspuns : EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, EcoLed, A+, MultiFresh Zone, EcoDual Balance.

 118. Dvornic Elke says:

  EcoFrost free ,Ecobuzz , Ecobreeze , Ecoled

 119. Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant .

 120. Nicolae Stroe says:

  Evident raspunsul exact este: EcoFrost Free, EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed.

 121. Cristina Stefurac says:

  Functiile sunt: EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze,EcoLed

 122. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 123. Rebreanu Vlad says:

  EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

 124. Ionescu Amalia says:

  Noile electrocasnice Arctic cu tehnologia TET au o serie de functii
  si caracteristici performante: EcoFrostFree, Compresoare, Multi Frost Zone, EcoBuzz,
  EcoFresh, EcoLed, Safety Glass
  Vei reusi sa economisesti apa, energie, timp si bani.

 125. Magdalena Iulia Giangu says:

  Functile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt:
  EcoFrost Free,
  EcoLED,
  EcoBuzz,
  EcoFresh,
  EcoBreeze,
  MultiFrost Zone,
  Eco Dual Balance,
  clasa A+,
  display electronic,
  rafturi ajustabile
  si 2 compresoare.

 126. rovinar elisabeta says:

  Combinele TET dispun de un sistem de iluminare cu EcoLED, asigurand un consum de 7 ori mai mic decat iluminatul cu bec incandescent.
  Functia EcoBUZZ ne ajuta sa economisim energie anuntandu-ne prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect: cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut(temperatura din frigider ar creste iar compresorul ar trebui sa compenseze, lucrand continuu.
  Combinele TET dispun de o gama larga de facilitati, menite sa asigure o exploatare de lunga durata, sigura si confortabila, de pilda:
  -EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
  -EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 gradeC, utila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea,econo-mie de energie si de timp

 127. Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant;

 128. Este vorba despre functiile EcoFrostFree, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh.

 129. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe,EcoLed

 130. Marian Mladinovici says:

  EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

 131. Mladinovici Ecaterina says:

  Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic TET : EcoFrost Free, EcoBuzz Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh si EcoLed.

 132. jeni mirea says:

  Functiile EcoFrost free ,Ecobuzz , Ecobreeze , Ecoled

 133. Geta bagut says:

  Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt: EcoFrost Free,Eco LED, EcoBuzz, A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica, EcoFresh, MultiFrostZone, EcoDualBalance, EcoBreeze,2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant

 134. Mihai Ionica says:

  Functiile sunt: EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze,EcoLed

 135. Viorel A says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan si clasa A+

 136. Functiile si caracteristicile care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt :EcoLED,EcoBUZZ.

 137. EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan si clasa A+

 138. Diana Arghire says:

  A+, EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed

 139. Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care ne ajuta sa facem economii de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + – consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pentru a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant;
  – compartimentare eficienta atat a racitorului cat si a congelatorului.

 140. anisoara says:

  Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant

 141. Mutu Gabriela says:

  Raspuns concurs : EcoLed, EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze

 142. Noile combine frigorifice Arctic cu tehnologia TET au o mulțime de funcții performante. EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze sau EcoLed sunt doar câteva dintre caracteristicile moderne ale combinelor frigorifice TET cu care vom economisi bani, timp și energie.

  EcoFrost Free
  Mai mult timp pentru tine cu noul sistem de răcire care previne formarea gheții în cele două compartimente ale combinei frigorifice. Funcția EcoFrost Free îți aduce un plus de confort, eliminând nevoia de a dezgheța combina frigorifică și menținând un nivel optim de umiditate prin intermediul curenților de aer

  EcoLED
  Economisești de 7 ori mai multă energie cu noile combine frigorifice TET. Noul sistem de iluminare pe bază de LED-uri îți asigură un consum energetic de 7 ori mai mic, o lumină mai puternică și mai puțină căldură degajată în compartimentul frigorific.

  EcoBUZZ
  Consumi mai puțină energie electrică și menții temperatura constantă prin intermediul funcției EcoBuzz. Sistemul acustic te avertizează atunci când ușa frigiderului este deschisă mai mult de 1 minut sau atunci când este incorect închisă.

  A+
  Consumi cu 25% mai puțină energie electrică cu combinele frigorifice clasa A+. Acestea vin cu o serie de caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienței energetice, consumând remarcabil mai puțin decât un aparat din clasa energetică A.

  EcoFresh
  Special pentru ca alimentele perisabile să dureze mai mult, compartimentul EcoFresh menține temperatura aproape de 0°C, ideală pentru a păstra carnea care nu trebuie congelată sau produsele lactate. În același timp, eviți împrăștierea mirosurilor în compartimentul frigorific.

 143. Claudia says:

  economisesti apa, energie, timp si bani cu
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant;
  – Display electronic;
  – Rafturi ajustabile;
  – unele modele dispun si de Safety Glass;
  – compartimentare eficienta atat a racitorului cat si a congelatorului.

 144. Nicodim says:

  EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, EcoLed, A+, MultiFresh Zone, EcoDual Balance.

 145. Adriana Andrei says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan

 146. Mihaela says:

  Ce functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil?

  -EcoLED
  -EcoBUZZ
  -A+

  Restul functiilor iti ofera un mod de utilizare simplu si confortabil:
  – EcoFrost Free
  – MultiFrost Zone
  – Eco Dual Balance
  – Eco Breeze
  – 2 Compresoare
  – Display Electronic
  – Rafturi ajustabile

 147. enescu cristina says:

  Functiile si caracteristicile combinelor Arctic TET care te ajuta sa faci economii substantiale de energie sunt:
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;
  – 2 compresoare pt a controla separat temperatura din congelator si cea din racitor, indiferent de temperatura mediului ambiant;
  – Display electronic;
  – Rafturi ajustabile;
  – unele modele dispun si de Safety Glass;
  – compartimentare eficienta atat a racitorului cat si a congelatorului.

 148. Luminita I. says:

  Eco Frost Free
  Eco LED
  Eco Fresh
  Eco Breeze
  Eco Buzz
  A+
  Eco Wash
  Multi Fresh Zone
  Eco Dose.

 149. Economie de energie: EcoLED, EcoBUZZ, A+
  Mod de utilizare simplu si confortabil: EcoBreeze, EcoFrost Free, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance, 2 Compresoare, Display Electronic, Rafturi ajustabile

 150. Claudia says:

  A+, EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed

 151. Claudia says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed, A+

 152. Roxana Moldovan says:

  Printre functiile noilor combine frigorifice de la Artic se numara: EcoFROST Free ceea ce inseamna ca combina frigorifica nu produce gheata,rezultand o mare economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare. Apoi ar mai fi EcoFRESH care este un compartiment cu temperatura 0 grade celsius, ce asigura pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, astfel evitand congelarea lor. EcoBREEZE este o alta functie introdusa de Artic ce este reprezentata de un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient in frigider. Si ar mai fi EcoLED ce ajuta la economisirea energiei pentru iluminatul in interiorul combinei.

 153. Cristina Simona Popescu says:

  Clasa A+ asigura un consum mai mic cu 25 % fata de clasa A
  EcoFrost Free,- sistem ce previne formarea gheti

  EcoBuzz- sistem de avertizare acustica ,ce atentioneaza neinchidera corecta a usilor

  EcoLed — sistem de iluminare pe baza de leduri ,ce asigur un concum de 7 ori mai mic

  Eco Brezze- sistem de racire cu ventilatie

 154. Dumitrache Marilena says:

  Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET au o multime de functii performante ce ne ajuta sa economisim energie, timp si bani:
  -clasa energetica A+ ce asigura un consum cu 25 % mai mic decat a celor din clasa A;
  -EcoFrostFree previne formarea ghetei – nu mai este necesara dezghetarea;
  -EcoBuzz-sistem acustic ce te avertizeaza atunci cand usa combinei nu este bine inchisa sau e deschisa mai mult de 1 min.;
  -EcoBreeze-sistem de racire multiflow(prin curenti de aer), deci variatoo mai putine de temperatura;
  -EcoLed–iluminare pe baza de LED ce asigura un consum energetic de 7 opi mai mic pentru iluminare;
  -compartiment EcoFresh-ce asigura o temperatura in jur de 0 grade, pentru pastrarea mai mult timp a alimentelor perisabile ( carne refrigerata, lactate).

 155. Ramona Macavei says:

  Clasa A+ – consum cu 25% mai putin de energie comparabil cu un aparat de clasa energetica A

  EcoBUzz – economie la energia electrica si mentinerea temperaturii constante prin avertizare cand usa combinei e deschisa mai mult de 1 min sau nu e inchisa bine

  EcoLed- noua tehnologie de iluminare cu leduri asigura un consum de energie de 7 ori mai mic

  EcoBreeze – variatii mai putine de temperatura, pt conservarea optima a alimentelor pt mai mult timp

 156. Catalina says:

  Muulte sunt functiile combinei frigorifice care salveaza bani, timp si energie ! Doua sunt care ma incanta foarte mult pe mine: EcoBuzz si EcoFrostFree :-)

 157. REZMERITA says:

  Eco Buzz ,Eco Fresh ,Safety Glass, Eco Led, Eco Frost ,Free Eco Breeze ,Eco Dual Balance, Multi Frost Zone. Astea sunt caracteristicile combinelor frigorifice,de care AS AVEA EU MAREEEEE NEVOIE ACUM:)

 158. Vituly Andrea says:

  Cu ajutorul functiilor A+, EcoFrostFree, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh putem economisi energie.

 159. Ionutz M says:

  EcoFrost Free, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoLed,EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, A+

 160. Tenu Cristina says:

  Functiile combinei frigorficie Arctic TET care ne ajuta sa economisim si duc la o utilizare confortabila sunt:
  EcoFrost Free: elimina nevoia de a dezgheta combina.
  Eco Led: cu iluminarea bazata pe leduri se econimisteste de 7 ori mai multa energie, lumina este mai puternica si se degaja mai putina caldura in interiorul combinei.
  Eco Buzz: te avertizeaza atunci cand usa sta deschisa mai mult de un miniut sau este inchisa incorect.
  A+: consumi cu 25% mai putina energie prin caracteristicile sale optimizate din punct de vedre energetic.
  EcoFresh: te ajuta sa pastezi proaspete alimentele perisabile ce nu necesita congelarea in jurul temperaturii de 0%.
  MultiFrost Zone: cu aceasta functie este mai conforabil sa congelezi orice tip de aliment in functie de dimensiunile sale.
  Eco Dual Balance: te ajuta sa pastrezi alimentele proaspete mai mult timp si nu lasa ca mirosurile sa se amestece intre ele.
  Eco Breeze: curentii de aer ajuta la mentinerea unei temperaturi si umiditati uniforme.
  2 compresoare: temperatura poate fi controlata separat pentru fiecare dintre cele 2 compartimente.
  Display Electronic: cu acest display poti activa confortabil si simplu unai sau mai multe optiuni ale combinei frigorifice.
  Rafturi ajustabile: pentru utilizarea eficienta a spatiului din frigider.

 161. Cretu Veronica says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.

 162. Florin Golea says:

  Functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET care ajuta la economii substantiale de energie, asigurand in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil:
  -EcoLed
  -Clasa A+
  -EcoBuzz
  -MultiFrost Zone
  -EcoFrost Free
  -Eco Breeze
  -Eco Dual Balance
  -EcoFresh

 163. Vlad F. says:

  Suita de functii EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, acompaniata de o clasa energetica A+ reprezinta reteta perfecta pentru economia de energie.

 164. borza nicoleta says:

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe,EcoLed

 165. L Calugar says:

  EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

 166. BRANESCU MARIANA says:

  Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET dispun de funcţii noi precum EcoFrostFree, sistem de răcire No frost de nouă generaţie sau EcoLED, funcţie de iluminare pe bază de LED-uri, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance sau MultiFrost zone, care asigură condiţii optime pentru păstrarea alimentelor preferate şi facilitează utilizarea şi întreţinerea frigiderului, oferind astfel un plus de confort, cu un consum redus de energie.

 167. BRANESCU MARIANA says:

  Functiile combinei frigorficie Arctic TET care ne ajuta sa economisim si duc la o utilizare confortabila sunt:
  EcoFrost Free: elimina nevoia de a dezgheta combina.
  Eco Led: cu iluminarea bazata pe leduri se econimisteste de 7 ori mai multa energie, lumina este mai puternica si se degaja mai putina caldura in interiorul combinei.
  Eco Buzz: te avertizeaza atunci cand usa sta deschisa mai mult de un miniut sau este inchisa incorect.
  A+: consumi cu 25% mai putina energie prin caracteristicile sale optimizate din punct de vedre energetic.
  EcoFresh: te ajuta sa pastezi proaspete alimentele perisabile ce nu necesita congelarea in jurul temperaturii de 0%.
  MultiFrost Zone: cu aceasta functie este mai conforabil sa congelezi orice tip de aliment in functie de dimensiunile sale.
  Eco Dual Balance: te ajuta sa pastrezi alimentele proaspete mai mult timp si nu lasa ca mirosurile sa se amestece intre ele.
  Eco Breeze: curentii de aer ajuta la mentinerea unei temperaturi si umiditati uniforme.
  2 compresoare: temperatura poate fi controlata separat pentru fiecare dintre cele 2 compartimente.
  Display Electronic: cu acest display poti activa confortabil si simplu unai sau mai multe optiuni ale combinei frigorifice.
  Rafturi ajustabile: pentru utilizarea eficienta a spatiului din frigider.

 168. BRANESCU NELUTU says:

  Functiile combinei frigorficie Arctic TET care ne ajuta sa economisim si duc la o utilizare confortabila sunt:
  EcoFrost Free: elimina nevoia de a dezgheta combina.
  Eco Led: cu iluminarea bazata pe leduri se econimisteste de 7 ori mai multa energie, lumina este mai puternica si se degaja mai putina caldura in interiorul combinei.
  Eco Buzz: te avertizeaza atunci cand usa sta deschisa mai mult de un miniut sau este inchisa incorect.
  A+: consumi cu 25% mai putina energie prin caracteristicile sale optimizate din punct de vedre energetic.
  EcoFresh: te ajuta sa pastezi proaspete alimentele perisabile ce nu necesita congelarea in jurul temperaturii de 0%.
  MultiFrost Zone: cu aceasta functie este mai conforabil sa congelezi orice tip de aliment in functie de dimensiunile sale.
  Eco Dual Balance: te ajuta sa pastrezi alimentele proaspete mai mult timp si nu lasa ca mirosurile sa se amestece intre ele.
  Eco Breeze: curentii de aer ajuta la mentinerea unei temperaturi si umiditati uniforme.
  2 compresoare: temperatura poate fi controlata separat pentru fiecare dintre cele 2 compartimente.
  Display Electronic: cu acest display poti activa confortabil si simplu unai sau mai multe optiuni ale combinei frigorifice.
  Rafturi ajustabile: pentru utilizarea eficienta a spatiului din frigider.

 169. BRANESCU MARIANA MARGARETA says:

  Clasa A+ – consum cu 25% mai putin de energie comparabil cu un aparat de clasa energetica A

  EcoBUzz – economie la energia electrica si mentinerea temperaturii constante prin avertizare cand usa combinei e deschisa mai mult de 1 min sau nu e inchisa bine

  EcoLed- noua tehnologie de iluminare cu leduri asigura un consum de energie de 7 ori mai mic

  EcoBreeze – variatii mai putine de temperatura, pt conservarea optima a alimentelor pt mai mult timp

 170. BRANESCU MARIANA says:

  Functiile combinei frigorficie Arctic TET care ne ajuta sa economisim si duc la o utilizare confortabila sunt:
  EcoFrost Free: elimina nevoia de a dezgheta combina.
  Eco Led: cu iluminarea bazata pe leduri se econimisteste de 7 ori mai multa energie, lumina este mai puternica si se degaja mai putina caldura in interiorul combinei.
  Eco Buzz: te avertizeaza atunci cand usa sta deschisa mai mult de un miniut sau este inchisa incorect.
  A+: consumi cu 25% mai putina energie prin caracteristicile sale optimizate din punct de vedre energetic.
  EcoFresh: te ajuta sa pastezi proaspete alimentele perisabile ce nu necesita congelarea in jurul temperaturii de 0%.
  MultiFrost Zone: cu aceasta functie este mai conforabil sa congelezi orice tip de aliment in functie de dimensiunile sale.
  Eco Dual Balance: te ajuta sa pastrezi alimentele proaspete mai mult timp si nu lasa ca mirosurile sa se amestece intre ele.
  Eco Breeze: curentii de aer ajuta la mentinerea unei temperaturi si umiditati uniforme.
  2 compresoare: temperatura poate fi controlata separat pentru fiecare dintre cele 2 compartimente.
  Display Electronic: cu acest display poti activa confortabil si simplu unai sau mai multe optiuni ale combinei frigorifice.
  Rafturi ajustabile: pentru utilizarea eficienta a spatiului din frigider

 171. dorina2010 says:

  Funcții (ale aparatelor frigorifice):
  -sistemului de iluminat cu leduri,(eco led),
  – display-ul electronic cu ajutorul căruia putem să facem setările dorite,
  – avertizarea pentru ușă deschisă (eco buzz)
  – Introducerea a două compresoare pentru un control independent intre frigider și congelator, – clasa energetică a+
  -lipsa necesității dezghețării lui (eco frost free),
  – sistemul de ventilație pentru distribuirea uniformă a curenților de aer(eco breeze) și
  -posibilitatea de a păstra un nivel al umidității la un nivel dublu față de restul sistemelor frigorifice no frost(dual balance),

 172. patrascu viliu says:

  cl.energ.a+, eco frost free, eco dual balance, eco wash, eco led, eco buzz,eco fresh, eco dose, multi ffrost zone, display electronic ajusteaza rapid si eficient functionarea, cat despre modul economic ma ajuta sa cumpar mai multe produse alimentare si racoritoare (berica receee).bafta tuturor!

 173. Monika Erzsebet says:

  Pe langa clasa energetica A + functiile: EcoFrostFree, EcoBreeze, EcoFresh, EcoLed, EcoBuzz, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance si EcoFresh ma ajuta sa fac economie la tot ceea ce inseamna bani si timp.

 174. Szabo Tamas says:

  Ma ajuta sa economisesc energia, timpul si banii urmatoarele functii si caracteristici ale combinelor Arctic TET :
  – EcoFrost Free;
  – Eco LED;
  – EcoBuzz;
  – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
  – EcoFresh;
  – MultiFrost Zone;
  – EcoDual Balance;
  – EcoBreeze;

 175. Gal Agnes says:

  Sunt mai multe functii si caracteristici ale combinelor frigorifice TET care ne ajuta la economisirea energiei si printre acestia se numara:
  *EcoBUZZ -anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut
  *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
  *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
  *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient

 176. Terezia Ibolya says:

  Eu prefer functiile frigiderului Arctic TET -EcoLed, -Clasa A+, -EcoBuzz, -MultiFrost Zone, -EcoFrost Free, -Eco Breeze, -Eco Dual Balance, -EcoFresh deoarece ele ma ajuta sa fac economii importante la energie si buget.

 177. Akkerman Roland says:

  Functii si caracteristicile:
  -EcoLed
  -Clasa A+
  -EcoBuzz
  -MultiFrost Zone
  -EcoFrost Free
  -Eco Breeze
  -Eco Dual Balance
  -EcoFresh
  ale combinelor frigorifice ARCTIV asigura economisirea energiei, a banilor, a timpului, toate datorita tehnologiei inovatoare si de economisire pe termen lung, TET.

 178. Mirabela says:

  Combinele Arctic TET ne ajuta sa economisim energie electrica, cu ajutorul functiilor: EcoBuzz: alarma usa deschisa frigider, clasa energetica a+ si iluminare cu led (EcoLed)

 179. Melinda Val says:

  Combinele Arctic TET inglobeaza inovatii importante pentru consumul de energie electrica: EcoFrost Free, Eco LED, EcoBuzz, EcoFresh, MultiFrost Zone, EcoDual Balance, EcoBreeze, plus o clasa energetica de nivel inalt, A+.

 180. Dascalu Carmen says:

  Functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil: – Functia EcoLED – poti economisi de pana la 7 ori mai multa energie.
  – Functia EcoFrost Free previne formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei frigorifice.
  – Functia EcoBuzz – te avertizeaza dupa un minut daca nu s-a inchis usa frigiderului sau daca nu este corect inchisa, economisind astfel energie.
  – Functia EcoFresh – mentine o temperatura de zero grade Celsius, ideala pentru pastrarea carnii si legumelor, astfel evitandu-se imprastierea mirosurilor.
  – Functia Eco Dual Balance care previne amestecarea mirosurilor alimentelor, pastrand o umiditate care impiedica deshidratarea alimentelor.
  – Functia Eco Breeze prin care temperatura ramane constanta, neafectand alimentele.
  – Clasa A+, ceea ce inseamna un consum cu pana la 25% mai mic.
  – 2 compresoare- poti controla separat temperatura din racitor si temperatura din congelator.

 181. daniel Dragomir says:

  Clasa energetica A+
  Display Electronic
  EcoFrost Free
  EcoLed
  EcoBuzz
  Eco Breeze
  Eco Dual Balance
  Eco Fresh
  Safety Glass
  2 compresoare
  Multi Frost Zone
  Rafturi Ajustabile

 182. EcoBuzz, MultiFrost Zone, EcoFresh, EcoLed, EcoFrost Free, A+, Eco Dual Balance, Eco Breeze.

 183. functiile, ale combinelor frigorifice Arctic TET, care te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil sunt :
  Clasa energetica A+ , Display Electronic, EcoLed,
  Eco Breeze, EcoFrost Free, EcoBuzz, Eco Dual Balance, Eco Fresh, Safety Glass, Multi Frost Zone, doua compresoare, rafturi ajustabile.

 184. vilcescu tinca says:

  Combinele Arctic TET inglobeaza inovatii importante pentru consumul de energie electrica: EcoFrost Free, Eco LED, EcoBuzz, EcoFresh, MultiFrost Zone, EcoDual Balance, EcoBreeze, plus o clasa energetica de nivel inalt, A+.

 185. Silviu Scurtu says:

  M-ar ajuta să fac economii substanțiale de energie, asigurându-mi în același timp un mod de utilizare simplu și confortabil functiile EcoFrost Free,EcoBreeze,EcoFresh,EcoBuzz,EcoLed, Eco Dual Balance, clasa A+

 186. Gheorghita Gornescu says:

  Functiile care m-ar ajuta pe mine sa economisesc energie si timp sunt EcoFrost Free, EcoLed, EcoBuzz, Eco Breeze ,Eco Dual Balance, Eco Fresh

 187. Andreea says:

  Cele ce m-ar ajuta sunt urmatoarele: Eco Breeze, Eco Fresh, Eco Frost Free, Eco Led, Clasa A+, Eco Dual Balance, Eco Buzz, Multi Frost Zone.

 188. abstract says:

  buna,
  Combinele Arctic TET inglobeaza inovatii importante pentru consumul de energie electrica:
  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan.

  multumesc

 189. Adriana says:

  EcoFrost Free, EcoLED, EcoBuzz, EcoFresh, EcoBreeze, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance, clasa A+, display electronic, rafturi ajustabile, 2 compresoare.

 190. Florentina says:

  EcoFrostFree, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, EcoFan, clasa A+, EcoBuzz, AquaSafe

 191. Mihai Lucretiu says:

  EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

 192. MOSCALU LAURA says:

  Raspuns concurs: EcoFrost Free,EcoBuzz,EcoBreeze, EcoLed

 193. Combinele frigorifice cu tehnologia TET prezinta functii precum EcoFrost Free,EcoBuzz, EcoBreeze sau EcoLed, care permit economisirea de timp, bani si energie, dar si o utilizare sigura si confortabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close