Tapas cu brânză de capră, Soignon și salvie: algo de tapas. Asta-i propunerea mea de azi.
Ingrediente
- 4 linguri de făină
- apă cu gaz/bere/șampanie
- sare
- cuburi de gheață
- frunză de salvie
- brânză de capră
- dulceață
- sos iute
- ardei iute proaspăt
Preparare
Pune într-un bol 4-5 cuburi de gheață, pune peste ele 4 linguri de făină și adaugă apă cu gaz/bere/șampanie sau de câți bani ai tu, da’ să fie cu bule. Amesteci cu un tel, da’ nu bați, doar amesteci. Trebuie să obții un aluat cam ca de clătite, dar grosuț. Sare poți pune în el, după gust. E musai să fie rece, de unde și cuburile de gheață. Dai frunza de salvie prin aluat, o frigi un minut în baie de ulei. Faci la fel cu brânza, tăiată în rondele groase de 2 cm. Mănânci cu dulceață, poate un sos iute, poate o scamă de ardei iute proaspăt.
Asta a fost rețeta de algo de tapas!
Găsiți aici mai multe rețete de tapas.
(PUB)
#fromageria #soignon #NordicFood #NordicShops #branzadecapra #cheese