Dragii mei, mie-mi plac lucrurile simple, mâncarea simplă dar cu gust și caut mereu legături cu rădăcinile mele. Zilele trecute am avut ocazia să prind focul sub grătarul de la munte. Au ieșit lucruri interesante din povestea asta.
Am fiert cartofi noi în apă cu sare. Nu mulți.
Am tocat doi căței de usturoi și i-am pus în ceaun, peste cartofi, după ce am scurs apa de pe ei.
Am turnat peste cartofi trei-patru linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece.
Am folosit o lingură de lemn pentru a zdrobi cartofii.
Am amestecat apoi cartofii cu o salată făcută din roșii, ardei iute și ceapă. Tot de pe grătar a venit și „garnitura” pentru ei, niște mușchi de porc fript încet pe toate părțile.
Atât pentru azi. Să fiți sănătoși.
Mmmm, trebuie sa fie grozav. Pana la carne imi fac si eu. Today. Sunt fan-cartofi si salata asta suna bine (acu`, fara gratar, da pe plita nu mer(g)e?)S-avem pofta!
Eu la cartofii zdrobiți pun ceapă rumenită în ulei la foc iute, dar am să încerc și cu usturoi, cum ai scris tu aici. Oricum, cred că știu ce mâncăm duminică la felul doi ! :)
cartofii noi de anul acesta sunt foarte gustosi
Buni cartofii, i-am incercat si noi azi la cina!
Asteptam si reteta „garniturii” nu de alta dar e vremea gratarelor si asa mai scapam si noi de gatitul in casa.
Dementiala reteta. Cartofi noi, un muschiulet facut cu atentie si o salata condimentata adecvat!