Zucchini e un soi de dovlecel. Care nu-i la fel cu dovlecelul pe care-l face mama pane, deci n-o să-l numim dovlecel, să nu apară confuzii. Dacă vreți să mâncați săntos și grozav de gustos într-o zi de vară, vă recomand următorii pași:
– puneți într-un vas o lingură de frunze de pătrunjel, una de frunze de mentă și una de frunze de busuioc
-turnați peste ele trei linguri de ulei de măsline
-puneți peste toate astea două linguri de pesmet și o linguriță de parmezan ras
-amestecați bine și pasați cu un blender
-tăiați zucchini în felii/rondele groase de un centimetru
-amesecați rondelele cu amestecul de mai sus
-lăsați la rece o oră
-puneți rondelele pe grătarul încins bine, câte un minut pe fiecare parte
Să fiți sănătoși.
unde-i usturoiul?de bere nici nu mai amintesc.arata minunat
De coacazele negre nu ai amintit , se potrivesc cu zucchini ?
Arata demential cred ca o sa ma apuc chiar azi de Zucchini daca tot fac o iesire la gratar