Zucchini la grătar – rețetă de vară

461

Zucchini e un soi de dovlecel. Care nu-i la fel cu dovlecelul pe care-l face mama pane, deci n-o să-l numim dovlecel, să nu apară confuzii. Dacă vreți să mâncați săntos și grozav de gustos într-o zi de vară, vă recomand următorii pași:

zucchini

– puneți într-un vas o lingură de frunze de pătrunjel, una de frunze de mentă și una de frunze de busuioc

zucchini

-turnați peste ele trei linguri de ulei de măsline

zucchini

-puneți peste toate astea două linguri de pesmet și o linguriță de parmezan ras

zucchini

-amestecați bine și pasați cu un blender

zucchini

-tăiați zucchini în felii/rondele groase de un centimetru

zucchini

-amesecați rondelele cu amestecul de mai sus

-lăsați la rece o oră

-puneți rondelele pe grătarul încins bine, câte un minut pe fiecare parte

Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. gogu amariei says:

    unde-i usturoiul?de bere nici nu mai amintesc.arata minunat

  2. Mag Alin says:

    De coacazele negre nu ai amintit , se potrivesc cu zucchini ?

  3. Arata demential cred ca o sa ma apuc chiar azi de Zucchini daca tot fac o iesire la gratar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close