PUB
Inspirat de Sanda Stănescu (mulțumesc și felicitări, Sanda), care a postat un comentariu la precedenta postare ce a avut în centru mozzarella de la Granarolo, am încropit această salată care însumează ultimele zvâcniri ale verii și primele pulsații ale toamnei care se anunță a fi una blândă, galben-arămie și destul de bogată-n roade.
Dacă vă grăbiți, mai puteți găsi pepeni în piețe și nuci cu miezul încă tânăr, crud, cu miros de lemn de nuc și gust dulce-amărui.
Mozzarella de la Granarolo găsiți ușor (eu am folosit versiunea în zer, 200 de grame ajung pentru două porții de salată).
Am tăiat pepenii felii mai întâi, i-am curățat (cât s-a putut) de sâmburi, am îndepărtat cojile și am tăiat feliile în sferturi.
Am așezat bucățile de pepene pe un platou cu brânza moț deasupra lor. Am presărat fulgi de sare de mare peste toate și am stropit salata cu un ulei de măsline extravigin, de bună calitate.
Câteva frunze crude de spanac tânăr mi-au stat în cale așa că le-am găsit un rost pe lume. Atât a fost tot. De restul, bucurie. Să fiți sănătoși.
Doamne buna e combinatia !!!! Mi-ai facut pofta !!!!!
suna bine!va fi cina de azi!mersi!