Colecția Granarolo, sezonul vară-toamnă 2013

153

PUB

Inspirat de Sanda Stănescu (mulțumesc și felicitări, Sanda), care a postat un comentariu la precedenta postare ce a avut în centru mozzarella de la Granarolo, am încropit această salată care însumează ultimele zvâcniri ale verii și primele pulsații ale toamnei care se anunță a fi una blândă, galben-arămie și destul de bogată-n roade.

pepene galben

pepene

Dacă vă grăbiți, mai puteți găsi pepeni în piețe și nuci cu miezul încă tânăr, crud, cu miros de lemn de nuc și gust dulce-amărui.

nuci

Mozzarella de la Granarolo găsiți ușor (eu am folosit versiunea în zer, 200 de grame ajung pentru două porții de salată).

granarolo

Am tăiat pepenii felii mai întâi, i-am curățat (cât s-a putut) de sâmburi, am îndepărtat cojile și am tăiat feliile în sferturi.

salata

Am așezat bucățile de pepene pe un platou cu brânza moț deasupra lor. Am presărat fulgi de sare de mare peste toate și am stropit salata cu un ulei de măsline extravigin, de bună calitate.

salata

Câteva frunze crude de spanac tânăr mi-au stat în cale așa că le-am găsit un rost pe lume. Atât a fost tot. De restul, bucurie. Să fiți sănătoși.

salata

Join the Conversation

  1. Doamne buna e combinatia !!!! Mi-ai facut pofta !!!!!

  2. suna bine!va fi cina de azi!mersi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close