Putem să facem un pic mai bine?

165

Rsăpunsul meu la întrebare e DA și e ultimul indiciu pe care-l dau înainte de a dezvălui ce și despre ce e produsul online pe care-l lansez în 24 de ore (sau așa ceva, poate puțin mai mult). Am tot lăsat indicii online, mai mult pe Facebook decât pe blog. Unii dintre prientenii mei de aici s-au supărat pe motiv că-i port cu zăhărelul, că fac prea mult teasing, că, în definitiv, cui îi pasă ce lansez eu. Alți prieteni, din offline de data asta, mă întreabă pe mine, îi întreabă pe apropiații mei. Nu reușesc să afle și asta mi se pare amuzant. Stați liniștiți, nici mama nu știe ce am pregătit iar frații mei abia dacă bănuiesc. Cei care lucrează împreună cu mine la proiect (da, iată, încă un indiciu, nu-i un „album solo”, așa cum e  blogul) au fost puși să jure pe cărțile lor sfinte și pe cărțile de joc ale lui Cristi Gog că vor păstra secretul până-n momentul ales pentru lansare. Ei bine, mai e un pic. Mai aveți răbdare? Sper. În definitiv, o săptămână a trecut repede și până la la momentul T Maximus a rămas mult mai puțin de atât.

Și ca să nu vă las cu mâna goală, vă ofer un măr. Pentru că-i aproape la fel de rotund ca proiectul acesta care mi-e drag, pentru că-i la fel de colorat, pentru că e aromat și parfumat, pentru că e feminin și romantic, pentru că are forță și textură și corpolență și din alte câteva motive, pe care nu le pot dezvălui aici, acum. Și ca să răspund la întrebarea din titlu, da, putem să facem un pic mai bine, știm cum să facem asta și suntem dispuși să oferim. Vrem să oferim. Pentru că putem.Să fiți sănătoși!

Join the Conversation

  1. Adi Hădean Author says:

   Văru’ din America:)

 1. Eu sunt cuminte si astept in liniste :D

 2. Creste tensiunea..Dar sincer, mi se pare ca avem rabdare cu totii..:)

 3. Irinuca Aioanei says:

  Cu totii ???? Care toti ? Am ajuns intamplator pe aici. Si au avut mare dreptate pentru ca asa mi se pare si mie. Ca ne porti cu zaharelul. Sigur ca putem si trebuie sa incercam sa facem un pic mai bine. Dar sa spui clar si raspicat ce anume pregatesti sau sa dezvalui chiar in momentul lansarii marea surpriza sincer era mult mai bine.
  In afara comentariului sincer te apreciez pentru ambitia si perseverentata. Salutari si numai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close