Am lansat Revista Bulevard

406

Dragii mei, a sosit momentul să vă spun tot ce trebuie spus despre proiectul cu care v-am bătut la cap zilele trecute. Aseară, la Inspire și mai apoi în Boiler (clujenii știu unde-s ele), am lansat Revista Bulevard – Colecție de inspirație urbană. Povestea începe așa:

Pe 2 August am revenit din vacanță. Atunci a început munca de pregătire a acestui proiect gândit împreună Sonia Nechifor și Genoveva Hossu. Au fost săptămâni parcă prea scurte pentru tot ce trebuia pus la punct (nu-i ușor să găsești un nume, să dai o față numelui, să potrivești numele cu un domeniu online pe care să nu-l fi luat altcineva, să găsești tema potrivită, să-l pui pe Ruben Kislaki să lucreze zi și noapte pentru ca apoi să-l pui să șteargă tot ce a făcut pentru că nu se mai potrivește cu noutățile apărute pe parcurs). Din fericire, echipa care face lucrurile să meargă, a funcționat impecabil sub presiune și în felul acesta am reușit să ne încadrăm în termenul limită pe care ni l-am propus, adică 4 Octombrie.

Motivul pentru care există această revistă e unul simplu și se regăsește în editorialul numărului zero (numărul 1 vine în câteva zile, sperăm să confirme promisiunile făcute azi). Vă rog să-l citiți și să înțelegeți ce caut eu în această poveste și ce are de oferit echipa pe care v-am prezentat-o mai sus. Pe scurt despre noi: suntem oameni cărora le place să comunice, suntem recunoscuți ca profesioniști în domeniile în care activăm și despre care scriem în Revista Bulevard, suntem tineri și plini de entuziasm. Mai presus de orice, suntem optimiști incorigibil și avem convingerea că putem schimba lucrurile din jurul nostru cu blândețe și delicatețe, prin puterea exemplului personal. Ne-am propus să facem o revistă frumoasă în Cluj și să o arătăm tuturor. De aceea apărem online. Ne-am propus să împingem singuri în sus ștacheta și să sărim peste ea de fiecare dată. Consider că suntem în stare.

Despre lansare: ieri am muncit la meniul despre care vă vorbeam acum două zile (nu prea am poze, n-am avut vreme să fac) împreună cu Claudia Grigorean și Roberto, fostul meu coleg de la Camino). Am călcat pedala până la podea pentru că mi-am dorit ca mâncarea să fie bună, să fie destulă, să fie frumoasă și să fie gata la timp. Am obținut ce mi-am propus de la acest meniu. În acest timp, echipa revistei muncea la amenajarea sălii (am fost găzduiți de Inspire, un loc perfect pentru eveniment, o sală frumoasă înconjurată de terase, la etajul 8). Invitații noștri au început să sosească la ora 19.00 și au continuat să vină timp de o oră. I-am primit cu zâmbete și șampanie, cu muzica Elenei Mîndru și a trupei din spatele ei, cu priveliștea minunată și aerul nu foarte rece al serii de ieri (pentru aer nu suntem noi responsabili, atmosfera însă ne-a ieșit extrem de bine). Am avut alături de noi doar oameni frumoși. Mi-a plăcut că s-a respectat dress code-ul (a fost un eveniment în alb și negru) și că au venit aproape toți prietenii pe care i-am chemat. Mi-a plăcut vinul. Mi-a plăcut că am fost primiți cu deschidere și cu încurajări. Mi-a plăcut, pur și simplu. Mi-ar plăcea să vă pot da multe poze de la Inspire dar mă tem că va trebui să faceți ca mine, adică să cercetați pagina de Facebook a revistei până când vor apărea pozele.

În Boiler a urmat partea a doua a serii, party-ul (poze aici și aici) care a marcat lansarea paginii de Facebook Revista Bulevard, căreia vă poftesc să-i dați un like de vă place. În curând vom popula pagina cu fotografii de la lansare și de la petrecere. Între timp, un mare MULȚUMESC merge spre toți cei care ne-au sprijinit în ultimele două luni. Le voi mulțumi punctual într-un articol următor, pe acesta-l scriu destul de pe fugă și tare nu vreau să uit pe cineva (azi trebuie să ajung în Baia Mare, unde voi găti pentru un eveniment în beneficiul Spitalului Județean). Le mulțumesc și prietenilor din online care au scris despre lansare și vă mulțumesc vouă pentru că ați suportat atât de bine săptămâna de teasing:).

Sper să primiți și voi cu deschidere acest proiect în care mi-am pus sufletul, priceperea și energia. Dacă vă îngrijorează soarta acestui blog, să știți că nu renunț la el. din contră, am planuri frumoase și pentru el și pentru dezvoltarea activității mele pe nișa „culinar”. Dar asta-i o poveste pentru altă zi. Să fiți sănătoși și să ne citiți așa cum scriem, cu drag.

Join the Conversation

  1. aha…deci pentru evenimentul asta era costumul…
    Succes! Ma bucur!

  2. Frumos proiect! Felicitări!

  3. Stanescu Mirela says:

    Dupa mult suspans…in sfarsit marea veste !
    Sa fie intr-un ceas bun pentru toti cei imlicati, cu folos banesc in punga si bucurie in suflet.

  4. Bravo Adrian Hadean! Articolul tau si implicit tu, e exact energia si incurajarea de care are nevoie cineva, pentru a se redescoperi, pentru a nu-i fi teama de nou, pentru a intelege ca se poate reusi, sau ca nu e o pierdere faptul ca incerci. Multumiri pentru asta

  5. mult mult succes!

  6. Felicitări! Mult succes!

  7. Un proiect interesant,… mult succes!

  8. Felicitari si mult succes !

  9. Bafta! Sa ajungeti la 1000 ( and counting… )de numere!

  10. Mult succes Adi, imi place tare mult conceptul. Va doresc puterea de a pastra stacheta sus.:)
    Am scris un post despre voi pe blog, il gasiti aici : http://beautybylavi.blogspot.ro/2012/10/lansare-revista-bulevard.html

    1. Adi Hădean Author says:

      Mulțumim frumos.

  11. Alexandra Mone says:

    Felicitari si mult succes in continuare! :)

  12. Adi Hădean Author says:

    Vă mulțumim tare mult.

  13. Felicitări!! Succes!

  14. Su daca imi permiti o critica constructiva :), mai limitati putin numarul englezismelor sau al zicalelor in engleza. Stiu ca sunt la moda, dar, crede-ma, suna ca frantutzismele de la inceputul secolului trecut. Pretios (in al doilea sens al cuvantului). Asta daca vreti „sofisticare fara accente stridente” si sa iesiti in evidenta in peisajul revistelor orientate (preponderent catre) publicul feminin.
    Bonjour, pardon, mersi :).

    1. Ana, intru totul de acord!

      Fabdo

    2. Tocmai cand comentam mai cu foc, am observat ca am si eu destule scapari din tastatura :) – faptul ca tocmai am schimbat-o nu e o scuza. M-am uitat mai amanuntit la articole si, tot daca imi permiti, iti/va sugerez sa colaborati cu un corector de texte, cineva care sa fie bun cunoscator al limbii romane. Sau unul dintre voi – care are cunostinte mai bune in acest domeniu – sa verifice si textele celorlalti. Nu o spun cu rautate, pur si simplu cred ca o exprimare ingrijita spune multe despre calitatea unei publicatii.
      Multa bafta, am uitat sa va urez! Sa apareti si pe hartie!

    3. Adi Hădean Author says:

      nimeni nu-i perfect și toate se pot îmbunătăți. mulțumim.

  15. Felicitări, viață lungă.

  16. Foarte tare..Asta chiar nu aveam cum sa ghicesc..Succes…

  17. sa fie intr-un ceas bun! toamna aduce de regula belsug si-asa sa fie si proiectul vostru, un belsug de ganduri bune asternute pe hartie cu drag.
    succes!

  18. Azi am fost pe… „Bulevard”,mi-a plăcut.Spor la treabă şi numa bine.Mai trec.

  19. Felicitari si succes!

    Fabdo

  20. M-am uitat la revista. Uf. Editorialul :”Ea e specialist în copilărie „. Nu: „ea e specialista”, in romaneste se mai fac acordurile (in engleza nu dar inca mai vorbim romaneste in tara asta). E adevarat ca toate rubricile au nume englezesti, cu exceptia ultimei (Etiquette luata din franceza de englezi; in romaneste se spune eticheta). Stiu ca limba „evolueaza” dar evolueaza luind cuvinte noi care apar tot timpul, nu stalcind cele existente. Cui se adreseaza aceasta revista – une minoritati vorbitoare de engleza, unei minoritati (mai mari) semidocte, vorbitoare de engleza si romana stalcite? Imi pare rau ca nu pot arata mai mult entuziasm.

  21. Mult succes si muuuulte „like”!

  22. FELICITARI SI MULT SUCCES!

  23. Suuuuuuper!
    Ma bucur mult si-ti doresc mult succes. Sa fie intr-un ceas bun!

  24. margareta ember says:

    mult succes la revista

  25. mult succes!

  26. heeey, nu ma anuntasi si pe mine ca veneam! mult succes cu proiectul :* :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close