Mâncare de lansare și multe mulțumiri

234

Ne tragem sufletul după lansarea revistei, tragem linie și analizăm, ne bucurăm de cronici și încurajări, profităm de val. Se cuvine însă să vin aici cu mulțumirile pentru sprijin adresate celor care au fost alături de noi. Scot bilețele din căciulă, deci ordinea-i întîmplătoare, importanța tuturor fiind pentru noi la fel de mare. Așadar, mulțumim Oana Luca și Inspire pentru găzduire, Nemar Catering pentru spațiul în care am gătit și tot suportul logistic, Filomena Brisc și Bio Bavaria pentru aranjamente, decorațiuni și pâinea folosită la bufet, cofetăriile Dana pentru macarons și cupcakes, Desir Chocolate pentru minunatele praline, Ioana Micu și Liliac pentru vinuri, Tipex – Uni showroom pentru print și alte producții de mare angajament, Ruben Kislaki pentru efortul din ultimele săptămâni și musai-musai prietenilor de la Webfactor pentru că ne țin oline într-un loc bun. Nu pot trece la partea cu mâncarea, care-i mulțamul meu pentru voi toți, înainte de a aplauda prestația Elenei Mîndru și a trupei din spatele ei. Jos pălăria!Cât despre fotografiile de la lansare, ele au fost făcute pentru Revista Bulevard de Liana Haitonic și Ion Marin. O parte dintre ele se regăsesc în această postare și poartă marca revistei.

Acum, despre mâncare. Am auzit că a fost cel mai frumos bufet pe care l-am făcut până acum. Posibil, mi-e greu să-mi judec producțiile obiectiv. Am încercat să mențin lucrurile la un nivel simplu. Conceptul, simplu și el – să gătim respectând o anumită culoare predominantă a platourilor (am ales roșu, verde, alb și orange, culori care să-mi permită să aduc pe masă mâncare gustoasă, nu doar frumoasă). Am postat meniul acum câteva zile, nu-l reiau aici. Vă pot oferi detalii pe marginea fotografiilor de mai jos. O fac cu drag. Să fiți sănătoși.

Vinul grozav, sticlele s-au golit repede și cu folos, am văzut sclipiri în ochi:).

Pentru blocul orange, tartine cu mușhciuleț de porc aromat cu piper roz, copt, stropit cu lime apoi ornat cu piure de dovleac (dovleac, smântână dulce, unt, sare).

Mini bruschetti – roșiile opărite, despielițate, curățate de semințe apoi tocate, amestecate cu ulei, sare și busuioc mărunțit, lăsate puțin la scurs. Perfecte. Fără usturoi, să încurajăm socializarea. Firește, la blocul roșu.

Tartine cu brânză de capră și pulpe de pui dezosate, rumenite cu sos de soia și zahăr brun, aromate cu coriandru și busuioc – au mers la blocul verde.

Mini burgeri din carne de vită, aromați cu chimion arăbesc și trei feluri de piper, asortați cu brânză afumată și roșii uscate la soare și marinate-n ulei de măsline, decorați cu valeriană. Da, sunt chiftele dar dacă n-ați fost la lansare, n-ați mai mâncat în viața voastră așa chiftele.

Tartine cu bânză de capră cu trufe.

Mozzarella cu susan negru, marinată discret în ulei de măsline cu sare din Bali.

Un bucătar/blogger făcând poze la mâncare. totuși, somonul cu coajă de portocale și brânză cu boia afumată, tartinele cu butterfish și brunoise de portocale, tartinele cu ricotta și ulei de trufe, tartinele cu curcan și sfeclă coaptă și alte câteva surate n-au prins fotografia. Nu mă întrebați de ce. Nici pe cele cu roast beef cu piure de mazăre ori pe cele cu gorgonzola și sparanghel blanșat cu ulei de trufe nu le-am găsit. Nici pe cele cu coppa și rodii ori ep cele cu brânză de vaci amestecată cu suc de sfeclă, zmeură și roșii nu am de unde să le iau. Au fost arătoase. Și bune.

Tartine cu spumă de foie gras cu stafide și pesto, presărate cu fistic părjit și aromate cu oregano proaspăt.

Practic, vesela.

Aici ne-a prins noaptea. Noapte bună, așadar.

Să nu uit: mulțumesc Mulțumesc și M.U.L.Ț.U.M.E.S.C. întregii echipe care se cheamă Revista Bulevard. Știu ei fiecare pentru ce.

Join the Conversation

  1. Foarte elegant totul (locatia, mancarea, vesela), doar in filme am mai vazut asa ceva :)

  2. Doamne ce festin, imi „ploua in gura” !!!!
    FELICITARI si la mai mare !!!!!!!!!

  3. Probabil ca total fara nicio legatura – noaptea trecuta am visat ca un bulevard avea numele tau. Era un autobuz care venea de pe „Calea Adi Hadean”. Din pacate nu stiu in ce oras era :)).

    1. Adi Hădean Author says:

      :)) nu prea se dau nume de străzi cât e omul în mișcare, deci sper să ți se împlinească visul cât mai târziu :)

  4. Felicitari pentru bufet, se pare ca s-a mancat excelent la eveniment.
    Acum, intr-o nota mai personala, ce mi-ar placea mie sa citesc in revista: nemaivazand Clujul (orasul studentiei) de foarte mult timp, mi-ar placea sa citesc ce s-a mai intamplat cu emblemele (sau landmarkurile :) din tinerete. De pilda, ar fi interesat de citit despre Music Pub (sper ca nu fac reclama), fosta Crama Metropol. Sau despre Croco (am auzit ca l-au inchis) si Albinuta (nu stiu daca mai exista). Sau, pur si simplu, sa se prezinte vederi frumoase din locuri panoramice (dealul Gruia sau de la Cetatuie sau – de ce nu? – de la ultimul etaj din caminul XIV, de ex.). Poate si din alte orase, dar parca am inteles ca va fi o revista clujeana. Ar putea fi inclusa o subsectiune Cityscape :) Sau Citytrip la sectiunea Travel.
    Cred ca s-ar gasi cititori ca si mine, demult plecati dintr-un oras si care nu au mai reusit sa dea pe-acolo, interesati de ce s-a mai intamplat cu orasul, cum a mai evoluat.

  5. Un eveniment elegant, si banuiesc multa lume buna, iar bufetul a fost de zile mari

    Succes in continuare

  6. alina matei says:

    cate minunatii

  7. Numai bunatati acolo, prea multe, pe urma nu mai stim cum sa dam jos :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close