Nepoți de Crăciun 5

200

Acțiunea caritabilă Nepoți de Crăciun a ajuns la a cincea ediție. Asta spune ceva despre determinarea oamenilor care o organizează de cinci ani încoace (apropo, m-am bucurat să mă văd aseară cu Dan Ciulea și Cristi Gog, aflați cu treburi în București) și spune ceva despre comunitatea clujeană, care reușește cumva să se implice tot mai mult de la un an la următorul. E greu să scriu mai multe fără a lăuda pe cineva, și nu cred că despre asta ar trebui să fie vorba în micul meu articol. De fapt, poate ar fi mai bine să mă limitez la a vă prezenta oportunitatea de a face un bine, o dată-n plus. Iată cum stau lucrurile:

bunicuta-780x400

De la cele 100 de pachete cu daruri pentru bătrânii din centrele de zi din Cluj Napoca strânse în 2010, s-a ajuns la peste 1000 de pachete la ediția a patra. Pentru anul acesta ținta e ceva mai ambițioasă, respectiv alcătuirea a 1500 de pachete care să fie distribuite către TOȚI bătrânii din centrele de zi clujene. Cum te poți implica? Donând alimente sau bani pentru cumpărarea lor, desigur. Treci duminică (14 Decembrie) prin Polus și contribuie cu ce ți-e la îndemână. Te vei simți mai bine. Să fii sănătos!

Join the Conversation

 1. sorin krumholtz says:

  as contribui si eu, de departe (din diaspora, cum spuneti voi) dar nu stiu cum as putea-o face; dati un numar de cont!!!

  1. Buna Sorin, poti sa donezi in contul Asociatiei Magic People, RO43BTRL06601205I50549XX – lei, deschis Banca Transilvania Cluj-Napoca.
   Mai multe detalii gasesti http://nepotidecraciun.ro/despre-proiect/ajuta-si-tu/

   Multumim!

 2. Asa fratilor, a sosit vremea sa fim ROMANI, in cuget si simtiri,nu doar cu numele si prostele noastre obiceiuri. Nu ne ramane altceva de facut decat sa participam fiecare cu cat putem,ca putem, de asta sunt sigur, trebuie doar sa ne trezim si sa vrem. Bravo tuturor celor care au initiative de genul, hai sa nu fie nevoie sa vina Craciunul sau alta sarbatoare,sa ne ajutam aproapele mai des. Inca o data felicitari.

 3. O inițiativă foarte frumoasă și tu ai rămas același suflet mare.
  Sunt de acord cu ”notozy”, darurile sau ajutoarele acestea nu trebuie să vină numai de Crăciun și de Paște.

 4. @notozy / @Zina

  Aveti dreptate si de anul acesta am inceput sa avem actiuni cu ei si in timpul anului. Daca intrati pe site-ul nepotidecraciun.ro o sa pueti vedea mai multe despre actiunile pe care le-am facut cu bunicutii (am fost la picnic cu ei, i-am sarbatorit de ziua internationala a varstnicului la o pensiune de langa Cluj, ne-am bucurat de venirea primavareii impreuna, etc).

  Multumim :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close