Mulțumesc frumos, Cluj!

164

Update: grație donației generoase venite din partea unei fundații umanitare (Ioana Micu mi-a spus că nu vor să-și facă publicitate și de aceea nu le dau numele), am putut să extindem puțin acțiunea de azi. După ce am trecut pe la cele două centre de zi din Cluj, am putut merge să împărțim între un azil de bătrâni și un centru de îngrijire a copiilor, ceva mai bine de 100 de kilograme de paste italiene, lapte UHT și dulciuri. Mulțumim frumos. A fost o zi bună-bună. Crăciun fericit.

Aseară am fost în Polus Center (dragii de copii de la Marketing au donat și ei o mulțime de produse pentru bunici, mulțam fain, vă țuc) în zona food court, împreună cu Cristian Gog, Florica și Zicu de la TVdece, Zăineasca, Anda Călinici, Ioana Micu, Dan Ciulea, Daniel Rus, Raluca Crișan, Raluca mea și câțiva voluntari de la Studcard (și dacă am uitat pe cineva, iertare). Cristian a circulat printre mese și a împărțit magie, eu am împărțit șaorma pe modelul homemade (mi-ar fi plăcut să se apropie mai mulți oameni de masa mea, da’ nu-i bai, data viitoare ne punem în fața supermarketului, să nu ne mai poată ocoli lumea) și cotlet cu spanac sotat. Voluntarii proiectului Nepoți de Crăciun au împărțit pungi goale iar oamenii care le-au primit, le-au umplut cu ce au considerat ei de cuviință. Noi o să le ducem azi la Centrele de zi pe care le frecventează vârstnicii fără posibilități materiale. Ne-am propus să adunăm 50 de pachete, am reușit să adunăm 100. Vă mulțumesc tuturor, și celor ce au scris despre acțiune, și participanților și persoanelor care au pus o pungă cu oarece în cărucioarele voluntarilor. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

 1. a fost o experienta exceptionala!

 2. ma bucur enorm :). Ati facut un lucru minunat si lasand la o parte tot ce ati dovedit, cei varstnici se vor bucura enorm :)

 3. Bravo voua !!! :) E minunata trairea aceasta ….de a darui altora din putinul tau .
  Domnul sa va dea sanatate si sa va rasplateasca osteneala !
  „Bilele albe” se contorizeaza undeva sus si se vor intoarce insutit, rasplatindu-va gestul altruist :).

  Sarbatori binecuvantate ! :)

 4. Foarte frumos! Felicitari din nou :)

 5. Bine bai, OMULE! :*

 6. nela banga says:

  am mai spus si cu riscul de a ma repeta*felicitari tie si prietenilor tai*sa va dea D-zeu putere si pt.alte acte de caritate,va doresc din suflet SARBATORI FERICITE alturi de cei dragi si anul care vine sa fie plin de impliniri si multe realizari,sanatate si D-ZEU sa va bine cuvanteze bunatatea!

 7. FRUMOS……Laudabila actiunea…..mai ales acum cand toti ar trebui sa fim mai darnici…….cu cei in nevoi….sa stii ca te urmaresc permanent,dar nu am mai aflat nimic de regimul tau……Ceva rezultate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close