Restaurantul Graf e în acest moment unul dintre cele mai bune din țară. Prientenii mei de acolo mi-au făcut onoarea și bucuria de a mă invita să gătesc în bucătăria lor, pentru clienții lor, împreună cu echipa care face lucrurile minunate despre care v-am mai povestit aici, pe blog. Am gândit un meniu ghidat de dorința mea de a transforma bucătăria tradțională românească, plecând de la mâncăruri de bază de pe mesele oricărei familii de români.
Am născocit niște lucruri chiar faine. L-am provocat pe Ciprian Tătaru, unul dintre cei mai talentați bucătari pe care-i cunosc, să participe la acțiune. A acceptat, deci iată-ne! Citiți meniul de mai jos, urmăriți evenimentul de pe Facebook și faceți o rezervare, în caz că mai sunt locuri:). Mulțumesc, Septimiu Crișan și Vlad Mureșan pentru selecția de vinuri. Să fiți sănătoși.
Asta-i prajiturica fara nume ? Chiar, cum ai denumit-o pana la urma? Ce-ai ales? :)