Pogăcele cu pui fript

356

Acum câteva zile am cumpărat câteva pogăcele. De foame și de poftă. Au rămas câteva de pe o zi pe alta, s-au întărit puțin dar asta nu m-a încurcat. Iată ce am făcut cu ele:

Mai întâi le-am despicat și am stropit jumătățile cu ulei de măsline extravirgin.

pogăceleAm presărat sare mare peste câteva roșii cherry.

roșii cherryAm fript câteva bucăți de piept de pui, cu câteva picături de ulei, puțină sare și puțin piper.

piept de puiAm tăiat carnea în bucăți mici.

piept de puiRestul e joacă.

pogăceleSimplu, nu?

pogăceleSă fiți sănătoși.

pogăcele

Join the Conversation

  1. Nu vad nici urma de jumari prin ele…… or uitat sa puna ?

  2. Se vad pe fund jumarile,nu le vedeti!!!!!!!!!! Cata rautate! Scuzati-ma dar, nu ma pot abtine!
    Originala idee, de retinut reteta!

  3. Simplu si delicios :) La ce foame mi-e la ora asta cred ca as manca cel putin 12 bucati.

  4. Cameps!linisteste-te, nu era rautate eu vb de jumarile din coca, nui asa? ca pogacelele se framanta si cu jumari macinatenu? Si erau cumparate nu facute de Adi,era mai mult o intrebare catre cei care au facut pogacelele.Sa ai bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close