Eşti ceea ce mănânci?
Mai degrabă eşti ceea ce digeri.
Acasă sau la restaurant?
Acasă. Întotdeauna.
Şcolit sau auto-educat?
Şcolit doar din raţiuni legale. Autodidact, am mai spus.
Comentezi emisiunile culinare de la TV?
Nu am TV.
Trei bucătari care te inspiră:
Un bucătar: AnthonyBourdain ; un cofetar: Christophe Felder ; un autodidact: Alton Brown
Te influenţează părerea cititorilor despre reţetele pe care le postezi?
Nu. Mă enervează uneori, dar nu mă influenţează.
Te influenţează părerea prietenilor despre mâncarea pe care o găteşti?
Nu.
Ai emoţii când găteşti pentru oameni care plătesc pentru mâncarea ta?
Fac asta în fiecare zi. Ar fi neproductiv să am emoţii tot timpul.
Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?
Eşti la fel de prost ca ieri?
10. Care e răspunsul?
Depinde de zi.
Like :)
Imi place claritatea ta in exprimare. Si in articole si in retete.
Eu nu știu cum poți să evoluezi dacă nu te influențează părerea celor care îți gustă mâncarea / îți citesc rețetele. Nimeni nu spune să ții cont 100% de părerile exprimate (nici nu s-ar putea, ce îi place unuia îi displace altuia), dar să nu te influențeze deloc mi se pare un pic ciudat.
V-am mai spus, poate va aduceti aminte, aveti vorbele la Dvs.
Ironie fine, muscatoare, de calitate.
(btw, am ramas fara tv de vreo 3 saptamani si simt ca-mi revin tiglele pe casa).
Felicitari si succes (seci cuvinte, nu?, dar din toata inima)