Join the Conversation

  1. Doina Elena says:

    nu-i frumos sa vorbesti cu gura plina, dar … multam: tare faina idee! si ar mai fi o idee sa ne spui pe la ce putem folosi diversele uleiuri de se gasesc mai nou.

  2. Laura Gresoiu says:

    Buna dimineata!
    Iar vii cu chestii d’astea asa … de dimineta?
    E foarte tentant, despre poze nu mai vorbesc, „m-as risca” sa gust asa ceva chiar daca e cu dovleac… Deocamdata savurez un ceai de fructe…
    Apropos! Unde gasesc bresaola? Mersi de raspuns!

  3. multa pita…

  4. arata bine, painea este facuta in casa sau de cumparat?

    1. Adi Hădean Author says:

      Cumpărată

  5. Miam, bresaola…s-ul se pronunta z si accentul cade pe sa…chiar uitasem cat de buna e. Se serveste cu un fir de ulei de masline, putina rucola, eventual cu cateva aschii de parmezan.
    As putea-o cita la descoperirile culinare de cand am fost in regiunea Valtellina, alaturi de friptura de vitel servita cu mamaliga de hrisca (polenta taragna, alta minunatie:) sau de pizzocheri (paste) cu sos de cartofi si varza, specifici regiunii. Mi se pare ca are si un DOP bresaola, sau un IGP, la fel ca alte bunataturi de pe meleaguri italiene.

  6. Salut,

    Cred ca painea e cumparata dintr-o cunoscuta brutarie din Floreasca si se numeste pain tordu :).
    Respect.

  7. BOBOC MIHAI says:

    Unde se gasesti ulei de dovleac?

  8. Ador dovleacul, sunt un consumator masiv de placinta cu dovleac.. Arata foarte bine ce e in poze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close