Proiectul Sunny Hill

296

Ultimul meu proiect înainte de o vacanță pe care mi-o doresc măcar la fel de lungă ca aceea de anul trecut, mă duce în Făget, undeva deasupra Clujului, la Sunny Hill – Vila Tușa. Am avut câteva întâlniri cu proprietarii, le-am făcut câteva propuneri, ne-am înțeles și am trecut la treabă. Am conceput un meniu mai scurt decât cel existent, unul din 20 de poziții. Mâncare cinstită, gustoasă, din ingrediente proaspete și, pe cât posibil, locale. Sunt bucuros să vă ofer selecțiuni din acest meniu:

Cremă de legume cu usturoi copt, busuioc, mentă și coriandru proaspăt, cu crutoane aromate.

crema de legumeRatatouille

ratatouilleBoeuf bourguignon, savuros.boeuf bourguignonPlăcintă cu carne aromată cu opt mirodenii, cu cartofi bătuți cu lapte, sos de ceapă cu vin și sos de hrean.

plăcintă cu carnePulpă de rață coaptă în untura proprie cu ciuperci fripte și varză crudă cu busuioc.

pulpă de rață confitMușchiuleț de porc marinat, fript pe grătar cu rocă vulcanică, cu spumă de cartofi și sos din plante aromatice.

mușchi de porcPulpă de pui coaptă la foc mic, cu legume și vin roșu.

pulpă de puiMai sunt și altele, meniul va fi gata în câteva zile. Probabil  veți putea comanda din el de la începutul lunii August. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Intotdeauna am mancat cu placere la Vila Tusa, de departe se vede mana profesionistilor!
    In curand voi incerca propunerile tale…cu siguranta foarte inspirate.
    multumesc frumos

  2. Din punctul meu de vedere totul e FOARTE BINE. Felicitari sincere!

  3. dorina caramel says:

    mmmm foarte apetisant totul!!

  4. Cristiana Filișanu says:

    Domnul Hădean sunteți GE-NI-AL!
    TOT RESPECTUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close