(PUB) Dacă tot a început anul universitar, recomand astăzi o rețetă pentru studenții care fie n-au chef, fie n-au timp sau nu au prea multe ustensile să-și gătească. Aveți nevoie de câțiva crenvurști Wudy, de la Nordic, puțin entuziasm, lipii și brânză.
- Perpeliți crenvurștii pe grătar sau îi fierbeți în apă, după preferințe;
- Luați lipii, câte vreți, și le ungeți cu maioneză, cu sos de roșii și ce mai vreți voi;
- Împrăștiați niște rondele de ceapă verde, niște brânză bună, mozzarella am ales eu;
- Tăiați crenvurștii felii și îi adăugați peste nebunia asta;
- Împăturiți lipia în două și vă recomand să o mai frigeti nițel pe plită sau în tigaie. Nu e musai, dar e mai gustos așa.
- Acum bucurați-vă de gustarea asta prea simplă, parcă, dar mai gutoasă decât v-ați gândit.
Vedeți aici pas cu pas:
Să fiți sănătoși!