E a doua săptămână fără camera foto. Azi merg să mă cert cu cei care-s responsabili pentru asta. Și pentru că nu pot să mă cert pe stomacul gol, voi mânca înainte. Aș putea să mănânc antricot cu ciuperci, de exemplu (pozele-s făcute cu vechiul și micul Canon):
Pentru o porție îmi ajung 280 de grame de carne de vițel.
Roșiile sunt opționale, mie mi-a plăcut aspectul lor și prin urmare le-am găsit un loc în filmul ăsta.
Piperul poate fi de orice culoare, eu am folosit din cel roșu.
Usturoiul, ceapa verde și ciupercile proaspete se înțeleg bine.
Lângă toate astea am pus un ardei kapia,pentru dulceață.
Am încins tigaia cu foarte puțin ulei.
Am rumenit carnea (două minute pe fiecare parte)
Am scos-o pe o farfurie caldă(să rămână fragedă).
Am pus cruditățile în tigaie și le-am mișcat pe foc iute timp de două minute. Le-am condimentat cu sare și piper.
Asta-i tot.
Șase minute cheltuite pentru o recompensă gustoasă.
Să fiți sănătoși.
Da!
Simplu si gustos!
si se face carnea de vitel asa repede?? ca eu, uneori, trebuie sa o fierb de-mi vine acru pana fierbe…
Lucia, cunoscătorii…cunosc:-)
Radu, corect
Marius, carnea e mediu făcută, rămâne rozalie și cu sucurile în ea, fde aceea e fragedă. Dacă o fierbi, sângele din ea se coagulează, lucru care întprește carnea și trebuie să mergi cu procesul până la trei ore sau chiar mai mult pentru a o înmuia (uneori, dacă animalul a fost bătrân, nu mai poți face nimic, cu cât fierbi carnea mai mult, cu atât se întârește).
Blaga, aparatul e stricat și din câte văd, nu reușesc să aprob comentariul tău, nu știu de ce:-).
La ce vad in poze, Canon-ul face fata, eu nu stiu daca pot face față :)). E doar 10:00 AM.
miam ….
Iar ma duc sa mananc o eugenie. :D
Mmmm, ciuperci! preferatele mele!
Sunt curioasa ce tigaie folosesti. Tefal oare?
In rest, toate-s bune si frumoase, iar pozele de asemenea.
Liana, Tefal:-)
Nins:-)
Incasha, și mie-mi plac mult.
Alex, fii tare!!! :-))
Trabuie neaparat sa incerc; e mai dificil cu ciupercile…
Dorin, poți să le înlocuiești cu altceva dacă nu-ți plac:-)
Alex, legat de timpul de pregatire: stiu ca sunt boli care se transmit
datorita negatirii suficiente a carnii (mai ales de porc). Crezi ca 2 minute pe
fiecare parte sunt suficiente pt. protejarea sanatatii ?
Daniel, de aceea cumpărăm carne doar de la surse autorizate și verificate sanitar-veterinar.
Scuze, voiam sa zic Adi si mi-a iesit Alex (o fi din cauza de Altex ) :-)