Ieri am făcut doup feluri de mâncare (adică felul unu și felul doi, cum ar veni) din aceleași ingrediente, cu un mic adaos la felul doi și cu o completare la felul unu. Probabil v-am zăpăcit deja, ar trebui să fiu mai explicit:
Am procurat o bucată de rasol (după ce am terminat cu ea, a ajuns felul doi, pe ebucataria.ro).
Am scos din dulap macaroanele din orez rămase de acum două-trei săptămâni.
Am pus rasolul la fiert, în apă rece, împreună cu doi morcovi, o țelină, două cepe, trei căței de usturoi, un ardei kapia și o bucată de ghibir proaspăt (cam cât degetul mare). Am ținut oala pe foc mic, două ceasuri, spumând de câte ori a fost cazul.
Am strecurat supa.
Am pus pastele în supă și am lăsat să clocotească trei-patru minute. Am condimentat supa cu sare și piper.
Am pus morcovi și ardei în supă (din cele deja fierte) și am ras puțin ghimbir proaspăt în bol.
Fiind o supă cu gusturi asiatice, am decis să o tratez ca atare.
Adică am mâncat cu bețele ce s-a putut și am sorbit supa. Cu zgomot, ca-n Taipei. Să fiți sănătoși.
A iesit o combinatie de culori faina rau.
Aroma trebuie sa fi fost pe masura.
Da yo vreau sa stiu ce-ai facut cu maduva din rasolul ala :)
Lia, deasupra primei poze e un link. Click pe el și o să afli:-)
No lasa nu-mi mai spune,ca m-am dus pe Ebucataria si-am vazut.
Credeam ca ai pus-o pe o felie de paine prajita.
Ce sa-i faci,bucataritul cere sacrificii.
Mănânc un foietaj cu ciuperci, am la pachet omletă cu ceapă şi cu toate astea aş da orice să mănân un bol de supă ca a ta. Arată incredibil de bine. Am tot observat că mâncărurile făcute de tine au o cromatică aparte. Să trăieşti că ne trebuieşti:)
AlexT, multumesc:-)