Vorbe vorbim da' fapte facem?

317

Dragii mei, ați văzut postarea despre Zâne și despre ajutorul de care are nevoie Daniel. Probabil unii dintre voi au făcut ceva în sensul ăsta. Buuun. Zânele au venit cu ideea unei licitații umanitare. Mai bun lucru de licitat decât ce știu să fac eu cu mânuțele astea două, n-am găsit. În concluzie, dacă sunteți din Cluj, puteți să beneficiați de serviciile mele dacă:

până pe data de 11 Februarie 2010 vă prezentați la Irish&Music pub cu chitanța care atestă faptul că ați depus o sumă de bani în contul lui Daniel

suma depusă de voi e mai mare decît suma depusă de toți ceilalți

Practic, suma cea mai mare câștigă. Practic, Daniel se apropie cu încă un pas de operația de transplant de măduvă care-i va salva viața.

Care-s serviciile mele? Gătesc o cină pentru 2, acasă la căștigător, dacă el/ea e din Cluj și are casa în minunatul oraș de pe Someș. Aduc eu ingredientele, doar să-mi spuneți cu o zi înainte dacă preferați pui, porc, vită, curcan sau doar legume/fructe. În cazul în care există un câștigător care nu-i din Cluj, pot să-i gătesc cina la Irish&Music Pub, dacă vrea să vină să colecteze premiul acolo. Premiul poate fi colectat oricând în intervalul 11 Februarie-11 Martie 2010 (dacă e musai să lipsesc din Cluj în data aleasă de voi, ne vom înțelege asupra altei date și dau și desert ca bonus pentru înțelegere). Cu voia Domnului, pe data de 11 Februarie voi ridica mai multe chitanțe de la barul din Irish&Music Pub. Dacă există egalitate, tragem la sorți. Ok? Să fiți sănătoși. Nu glumesc.

Update: Mentalistul Cristian Gog s-a oferit să presteze gratuit și benevol pentru cel de pe locul 2:-). Bravo lui.

Join the Conversation

  1. Anca Bundaru says:

    As licita si eu pentru asta :))

  2. uffa! ti’am zis! ti’am zis io ca esti fain! multumim, adi, multumim mult

  3. E uimitor pentru mine cum reusesti sa imbini cauzele nobile cu mancarea gustoasa. Ai talentul de a hrani trupul si sufletul pe o singura pagina si cred ca de aceea imi place atit de mult blogul tau. Nu te schimba !

    Chitanta am sa ti-o arat cind mai treci p’acasa si daca sunt castigator pe Baia Mare, iti fac eu cinste cu o cina la restaurantul Budapesta. Iar daca nu castig, iti fac cinste la Eurohotel.

    1. Băimărene, primesc. În week-end ajung în Baia Mare, poate apăucăm o cafea la H:-).

  4. Intr-adevar, acest baiat are nevoie de ajutor mult mai mult decat RT-uri, decat sustinere prin vorbe. Acest baiat are nevoie de bani, bani multi. Renuntati la cina in oras din sambata aceasta, sau la berile baute vinerea cu prietenii sau chiar la jucaria ce trebuia sa o luati fiicei voastre; nu cred ca se va supara cand ii veti explica, atunci cand va mai creste, ca ati ajutat din banii de jucaria de saptamana asta un viitor tatic; oricum, probabil, are deja multe jucarii si uneia nu ii va simti lipsa.
    Nu doare absolut deloc daca mergeti si depuneti 10-15-20 euro, atunci cand va intoarceti de la serviciu; dimpotriva, va veti simti mult mai bine. Va spun din propria experienta. Nu e putin, oricat ati dona. Si nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de un mic ajutor si voi si atunci veti putea cere impacati ca atunci cand cineva a avut nevoie ati dat din putinul vostru.
    Nu voi duce chitanta pentru a castiga. stiu cum gateste Adi si va spun ca o fece exceptional. Si macar pentru o cina gatita de el si merita sa donati din putinul vostru.
    Felicitari Adi pentru ceea ce faci!

  5. Marius, bine zici. Puțin de la mai mulți se face mult:-).

  6. asa cum http://www.alexav.ro a adunat banii necesari, asa ii va aduna si daniel. era o vreme cand consideram blogul o pierdere de vreme (bine ca uneori inca mai cred asta, cel putin pentru mine) dar uite ca face si fapte bune si asta e ceva. nu stiu a cata putere poti zice ca e in stat, dar mobilizeaza la nevoie oamenii. iar ca raspuns la titlu eu zic ca facem.

  7. Adi, pe mine ma intreaba cineva daca exista sansa sa gatesti gol pentru castigator. ce sa-i raspund?

  8. Dennis, mulțumesc pentru popularizare. Dacă persoana care a întrebat știe că aici vorbim despre viața unui om și nu despre o petrecere studențească la care toți participanții suht beți turtă, să-mi facă o ofertă clară și putem vorbi și despre asta.

  9. o sa incerc sa nu raman doar la stadiul de popularizare.

  10. hai ca am facut si fapta. sa fie primita si cu folos. sper sa faca si altii macar ca mine. pacat ca nu ma pot baga la premiul tau, dar asta e. sunt altele mai importante pe lumea asta.

    1. Dennis, mulțumesc:-)

  11. cred ca asta e cea mai mare datorie pe care o avem: sa ne ajutam intre noi, mai ales la greu. am facut doar ce am simtit.

  12. Tot respectul pentru actiunile tale, esti un model :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close