Vestea bună de azi e că am început să lucrez la un nou proiect online, tot din zona culinară. Un site care mă va obliga să învăț și mai multe lucruri despre carne (de aici puteți înțelege că e și mai nișat decât bogul aici de față) și care va aduce în fața voastră câteva rețete noi, gătite de mine și fotografiate tot de mine, în fiecare săptămână. Mai multe n-am a spune acum, o să vă dau de știre în scurt-scurt timp. Sigur, nu se supără nimeni dacă încercați să ghiciți:). Să fiți sănătoși.
Bravo Adi si succes! Astept cu mare interes site-ul.
Bafta! Astept cu nerabdare!
Ce putem face, aşteptăm şi … succes! :)
mulțumesc:)
Nu ne poti face asta. pur si simplu nu-i frumos sa ne tii asa. Ori ne spui, ori ii dai drumul repede. Stii ca unii sunt mai sensibili si total nerabdatori. :)
Toate bune si succes.
Daca putem contribui, sa ne anunti, ca facem!
pfff, mă abțin cu mare greutate:))
Felicitari, ptr. acest site! Succese diferite :D
mulțumesc frumos.
„Blogul carnivorilor”… sau „Interzis veganilor”!?!
nu interzicem nimic:)
Ce sa fie ,ce sa fie?orice-ar fi ,de la tine numa’ bun tre sa fie!
Felicitari Adi
Sunt sigur ca si acesta va fi la fel de fain .
In orice caz , ai creat o comunitate care , asa cum vad , te urmareste cu fidelitate .
Succes .
mulțumesc
Mult succes, Adi!!! Stii, asteptarile sunt suuus, adica na, fara intentia de a adauga extra presiune, doar asa ca sa nu uiti ca deja ne rasfeti cu ce e mai bun … :))))) Succes!!!!!
Cel mai greu imi este sa astept.Succes!
Spor la muncă și creativitate!
Urmăresc rețetele tale, unele le fac mai apoi.
E îmbucurător când auzi că e vorba de antreprenori care se dezvolta, nu se retrag. Succese mărețe!
Felicitari,astept cu nerabdare retetele.Succes.
Multumim, Adi Hadean! Ani multi, cu sanatate!