Porc cu șoric crocant

613

Păi nu-i rău, da’ cum obținem noi acest șoric crocant? Simplu: plecăm de la carnea crudă, care are și șoric. Deci de porc. Perforăm șoricul cu vârful unui cuțit sau cu o vergea metalică. Înțepături dese și multe, dar nu adânci. Apoi, sare din belșug peste șoric (să fie acoperit în întregime). Lași carnea la rece 4-8 ore (adică 4 e minim, da’ dacă o lași 8, nu strică). Apoi învelești carnea în hârtie de copt și o coci 3-4 ore la 150 de grade Celsius. Apoi o dezvelești și o coci 5-10 minute la 230 de grade Celsius, pentru ca șoricul să expandeze. În ultima parte, fii cu ochii la joc, să nu te trezești că ai ars scoarța.

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close