Proiectul Hills

252

Unul dintre motivele prezenței mele rarefiate din zilele astea (mă refer la prezența pe internet dar de fapt habar n-am de ce mă plâng, că doar am postat în fiecare zi și pe blog și pe Facebook și pe Twitter) e apropiata deschidere a restaurantului Hills din Bistrița. Proprietarii m-au găsit cumva pe ultima sută de metri, lucru care face provocarea mult mai interesantă. Partea bună e că bucătăria are în ea aproape tot ce și-ar putea dori un bucătar. Parte proastă nu există, doar multă muncă în față, mult exercițiu și, mai mult ca sigur, multe zile lungi înainte de lansarea meniului la care lucrez acum împreună cu echipa de acolo. O parte din meniu a fost testată deja și a trecut de teste cu bine. Adică avem o listă. Vă arăt mai jos câteva lucruri, doar așa, să vă fac poftă:).

crema de mazare

spaghetti

tagliattellecrema de cartofi

supa de vita

salata

porc cu cartofi, hrean si sfecla

strudel cu marMai sunt, dar mă opresc aici. O să ne distrăm. Vă anunț când să veniți la deschidere. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. arata bine, as vrea sa stiu daca strudelul are foi din comert, cam asa par. n-as vrea sa mananc la un restaurant strudel cu foi congelate, sincer. pot sa mi-l fac si acasa

    1. @Cris: Sincer, nu vorbesc in cunostinta de cauza, cred ca Adi ne-ar putea lamuri in privinta asta, dar cred ca nu-s multe restaurante care pregatesc propriile foi de placinta. Aluatul de foietaj poate, dar in ceea ce priveste foile de placinta cred ca situatia sta altfel. Totusi, din cate stiu eu, se gasesc foi de placinta si proaspete, nu numai congelate. Asa ca daca un restaurant are un furnizor de incredere, eu zic ca poate folosi cu succes foi de placinta „din comert”.

      @Adi: Cred ca de la post mi se trage, n-are nimic de-a face cu talentul tau culinar (sper ca s-a inteles ca e o glumita :-) ), dar am inceput sa salivez aproape instant la poza cu branza cu rosii si la cea cu carnita…yum!

    2. misi szegedi says:

      Draga cris, ce ceri tu e rautate si utopie. Nici un restaurant din neaosa asta de tara numita Romania nu-si face aluat de foietaj sau de placinte. asta iti spun de experienta mea de 15 ani de bucatar. Asa ca… poate inasia mai gasesti asa ceva

    3. nu e rautate, am vazut ca Adi are o reteta de strudel cu dovleac geniala…aluatul ala se face rapid si e bestial. de acord ca poate patronii de restaurante prefera varianta ieftina, eu nu-l condamn pe Adi aici, era doar ceva ce eu am constatat. si eu chiar am mancat strudel cu mere cu aluat preparat in restaurant, in Bucuresti.

  2. La deschidere,se da si pe gratis?Nu de alta dar m ar tenta sa gust,din minunatiile alea !!Pana una, alta ma satur doar privind!!Sper ca iti place Bistrita noastra!!

  3. Aoleeeu, strudelul astaaaa! Noroc ca se termina programul la serviciu in 5 minute ca daca ma mai uit odata la el s-ar putea sa musc din monitor. :|

    1. Aoleeeuuuuu .. asta chiar este o „rautate”. Serviciu il numesti tu unde lucrezi ? Cum se face ca ai timp sa navighezi pe internet pe blog-uri culinare ? Doar daca nu in asta consta munca ta. Succes in ramura. Si tie Adi Hadean spor si felicitari … chiar si cu aluat congelat ca nu de la asta o sa ni se traga noua sfarsitul. Dar cum, cam noi toti vrem si bun si ieftin adica si la restaurant si preturi foarte mici si aluat facut pe moment …. chiar utopie curata. Sa fim sanatosi,

  4. Arata bine, dar exact despre ce e vorba?

  5. alexandra says:

    buna. se deschide pana pe 24 mai, atunci o sa fiu in Bistrita (sunt de loc din Bistrita dar dupa facultate m-am stabilit la Brasov) la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului? tare as vrea sa gust din meniul pregatit de tine.
    o zi buna

  6. Molnar-Kovacs Viorica says:

    Unde este in Bistrita amplasat acest restaurant?
    Multumesc.

    1. in cartierul subcetate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close