Coaste de porc cu za’atar

351

Dragii mei, povestea-i scurtă: alaltăieri am făcut niște coaste, scăricică, să fiu precis.

coaste

Pentru a o face fragedă (măcar partea cu carnea, că de la oase mi-am luat nădejdea), am pus scăricica (cicile) la fiert împreună cu ce plante aromatice am găsit în bucătărie, cu sare, piper, dafin și o linguriță de za’atar.

coaste

După ce a fiert carnea, am stropit-o cu ulei și am mai presărat o lingură  de za’atar peste ea. Am copt-o apoi la 180 de grade timp de 25 de minute.

coaste

Piure de cartofi și sos roșu cum făcea bunica, asta am pus lângă coaste.

coasteSă fiți sănătoși.

coaste

Join the Conversation

  1. Nu prea ma dau in vant dupa carnea de porc, dar costitele astea sunt irezistibile. Arata nemaipomenit de atragator !

  2. arata minunat,sosul rosu imi aminteste si mie de bunica,era specialitatea ei!

  3. LaurentiuTM says:

    Sosul rosu cum l-ai facut(la gust ma refer),dulce-acrisor ori picant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close