Secretele din spatele prăjiturilor de Paști

208

Paște-Paști, fie cum vreți voi. Împortant e să fim sănătoși. Și să fim deschiși la nou, la interesant, la „diferit”. Recent am fost provocat de Boromir să compun câteva deserturi pentru Paști, folosind făină de la Boromir. Ceea ce am și făcut. M-am distrat grozav în timpul procesului și, dacă nu aș fi ieșit să alerg, probabil m-aș fi și îngrășat puțin (sunt un pofticios, asta-i situația). Cele cinci rețete care au rezultat din poveste aceasta, vor fi postate pe parcursul săptămânii în aplicația Descoperă secretul Bucuriei de pe pagina de Facebook Boromir. Urmăriți pagina aceasta și veți afla tot ce-i de șiut despre:

Brownie cu brânză de vaci și sos de mentă

brownieTartă cu cremă ganache

tartăPandișpan cu sorbet de portocale

pandispan cu sorbet (8)Prăjiturele cu magiun și fructe de pădure

prajiturele cu fructe de padure (1)Prăjitură cu brânză de vaci și stafide

prajitura cu branza (4)Să fiți sănătoși!

Join the Conversation

  1. Mariana Tilica says:

    Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
    http://dorintilica.blogspot.ro/ .

    Va multumesc anticipat!

    Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

  2. M-ar interesa reteta dela prajitura cu branza merci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close