Hădean.live – blog pe viață

224

În ultimii doi ani am făcut foarte multe lucruri, am produs foarte mult conținut care a ajuns pe pagina mea de Facebook, pe Twitter sau pe Instagram. În toate aceste situații, conținutul, de multe ori valoros sau relevant pentru cititorii mei, a fost înstrăinat, dat cu bună știință, e drept, ca un preț al  ajungerii lui la mulți oameni. Lucrul acesta nu mi se pare teribil de deranjant, însă găsesc deranjant faptul că el nu mai poate fi găsit în torentul de informație rulat azi de Social Media. Mi se întâmplă des să caut un lucru pe care l-am scris, fotografiat sau filmat și să nu-l găsesc, după cum mi se întâmplă des să văd și descriu lucruri interesante și folositoare, dar fără legătură cu mâncarea. Nu renunț la adihadean.ro, blogul meu culinar, nu schimb nimic la pagina de Facebook pe care mulți dintre voi o știu deja și care oferă cu precădere informație culinară, tot ce fac e să vin cu ceva în plus, cu un loc în care să scriu despre viață, despre oamenii frumoși pe care-i întâlnesc, despre mâncarea bună pe care o mănânc (fără a da rețete), despre proiectele în care mă implic. Hădean.live a trecut de prima perioadă de teste și este…live. Nu vă spun ce să faceți odată intrați aici, dar dacă vă place ce găsiți, m-ar bucura să dați vestea mai departe. Vă mulțumesc. Și vă mulțumesc oferindu-vă primul articol publicat oficial pe Hadean.Live, interviul pe care mi l-a dat cu multă generozitate și prietenie Andreea Esca, interviu produs integral cu telefonul, așa cum vor fi 90% sau mai bine dintre materialele publicate pe noul meu blog. Pe Andreea o găsiți la Știrile ProTv, pe site-ul ei sau pe ‘AList Magazine, revista sa online.

Cu rețetele mele și ale stagiarilor mei ne întâlnim tot aici, pe adihadean.ro. Să fiți sănătoși.

Screen Shot 2016-06-06 at 14.20.20

Join the Conversation

  1. Succes! Si sa stii ca stilul tau direct lipsea de pe pagina. Retetele tip giallozafferano cu inregistrare sunt super! No bun!

  2. Paula Pricopie says:

    Mult succes! Sunteti talentat atat la bunataturi culinare, dar aveti un desavarsit „condei”, ceea ce va face extrem de simpatic si de apreciat… Mai schimba omul si cate-o vorba, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close