Grill'nRoll la Cactus, în Timișoara

185

Am grătărit întens pe muzică rock în week-endul acesta. La Cactus, în Timișoara, pentru că m-a chemat Radu Udrescu, un proaspăt prieten simerian (nu siberian) stabilit pe Bega. S-a agitat împreună cu iubita lui (Alina, mulțam fain pentru afiș, ești aur cu diamante, vorba unei prietene), a vorbit cu Relu și Codruța de la Cactus (de omenie oameni, vă spun drept), am stabilit data, am vorbit cu prietenii mei de la Grillshop să-mi aducă grătarele la Timișoara pe data de 12 Iunie pontoș apoi, Vineri de dimineață am suit în mașina lui Foodie, împreună cu dânsul, și am pornit spre locul faptei. Tânărul Radu ne-a așteptat cu plăcinte ca la Simeria, fîcute cu mânuțele-i proprii și cu salată de vinete. Ocazia cu care mi-am înșelat cu mien însumi renunțarea la pită pentru o perioadă. No, nu-i bai. Sar peste beri și povești și trec la ziua de Sâmbătă. Pe scurt: mi-am pus costumul de „tu nu, că Batman!”, am încins grătarele și ajutat Relu, șeful casei, de Iulius care mi-a fost fochist de nădejde și de mai sus numitul Foodie care și-a încins șorțul și și-a copt mâinile binișor pe altarul artei culinare, am purces la fript lucruri marinate, frământate cu mirodenii, crestate și condimentate bine. Cu bucurie vă spun că am văzut fețe fericite în jur, lucru care a făcut să nu mai conteze că afară erau 35 de grade de la Soare și alte câteva zeci de la grătarele încinse. Gata vorba, de acum poze (mulțam fain, Emil).

grillnroll 01

grillnroll 02

grillnroll 03

grillnroll 04

grillnroll 10

grillnroll 13

grillnroll 27

grillnroll 28

grillnroll 16

grillnroll 33

grillnroll 62

grillnroll 65

grillnroll 77

grillnroll 88

grillnroll 05

grillnroll 90

Join the Conversation

 1. ValiEnescu says:

  Sa nu uitam delicioasele sosuri ce au insotit bucatele eco vegetariene :).

 2. Radu Udrescu says:

  A fost super!!! Multumesc frumos Adi, Emil, Vali si echipa Grillshop, Relu si Codruta si nu in ultimul rand, merci Alina! Multumesc mult si celor care au raspuns acestei invitatii. Deabea astept Grill’n Roll 2.0 :)

 3. Se simte mirosul bunatatilor si pe blog, probabil toti cei prezenti au fost coplesiti de ceea ce ai gatit tu !

 4. De ce te imbraci numai, sau cel mai mult in negru….ca esti tanar, cred ca ai gati la fel de bine si in haine mai colorate, nu de alta dar te-ai asorta si cu frumusetile din jur: flori, rochite,etc.
  Eu nu pot decat sa mananc cu privirea, foarte bine au aratat toate.

  1. Maria, la grill merge negru, se asortează cu praful de cărbune:-)

 5. Deci am vazut si romani fericiti :)

 6. Buna Adi. Am descoperit de curand situl tau si l-am adaugat in lista mea de bloguri favorite.
  Vai ce pofta mi-ai facut cu graterele , ciupercile si bunatatile alea!!! Sunca aia putin afumata (cred) arata de miliaone!!!
  Te admir foarte mult pentru ca esti un bucatar bun (pentru un barbat:))- cu toate ca se spune ca barbatii sunt mai buni in bucatarie decat femeile:)))
  O saptamana frumoasa iti doresc.

 7. Cristina says:

  Intrebare: poti recomanda un loc interesant in Arad? Eu stiu doar Retro, care deosebit, dar as mai incerca si altceva. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close