A apărut episodul 12 din Cook’N Rolla, episod dedicat lui Sebastian Bârgău pe care-l cunoașteți mai bine sub numele Visurât. El a pus pe blogu-i episodul trecut și ne-a trims cel mai mare număr de vizitatori dintre toți cei 9 bloggeri care au embed-uit episodul. Concursul continuă și săptămâna asta, deci dacă embed-uiți episodul pe blogul vostru și în ziua filmării sunteți pe primul loc la capitolul „vizitatori trimiși”, primiți dedicație de la noi. Mulțumim.
Ioi bine arată! Chit că-s răpus la pat de răceală, mă ofer, ca un erou, să mănânc cu stoicism, o bucată!
Daca vei face vreodata muschi de vita cu sos de gorgonzola ma inscriu la cumparaturile necesare pt o portie extra, pe care dupa ce filmezi , sau in pauzele de filmare, ma inscriu si promit ca-l maninc tot . Puteti si filma cum ma ling pe degete. Stiu eu de unde sa aduc un muschi de tauras numa bun de pregatit.
Astept un bip !
Sers . Dorin .
măi băieți, asta o putem rezolva saptamana viitoare, intre noi, fara filmare:-)
E bine si asa ! Ne auzim .
Noah atunci… :)) „ciocu mic si joc de glezne.” :P Sper sa nu se supere fata, dar faza asta o fost atat de tare incat nu m-am putut abtine. :)
Aseara am replicat reteta asta! Aromele date de plantele in care tavalesti pieptul + sosul gorgonzola, practic schimba gustul pipetului de pui (destul de fad).
Ca de obicei: merci Adi!
Vali, cu drag:-)