Pui cu sos Gorgonzola în Cook’N Rolla 12

165

A apărut episodul 12 din Cook’N Rolla, episod dedicat lui Sebastian Bârgău pe care-l cunoașteți mai bine sub numele Visurât. El a pus pe blogu-i episodul trecut și ne-a trims cel mai mare număr de vizitatori dintre toți cei 9 bloggeri care au embed-uit episodul. Concursul continuă și săptămâna asta, deci dacă embed-uiți episodul pe blogul vostru și în ziua filmării sunteți pe primul loc la capitolul „vizitatori trimiși”, primiți dedicație de la noi. Mulțumim.


Vezi mai multe video din Divertisment

Join the Conversation

 1. Ioi bine arată! Chit că-s răpus la pat de răceală, mă ofer, ca un erou, să mănânc cu stoicism, o bucată!

 2. Daca vei face vreodata muschi de vita cu sos de gorgonzola ma inscriu la cumparaturile necesare pt o portie extra, pe care dupa ce filmezi , sau in pauzele de filmare, ma inscriu si promit ca-l maninc tot . Puteti si filma cum ma ling pe degete. Stiu eu de unde sa aduc un muschi de tauras numa bun de pregatit.
  Astept un bip !

  Sers . Dorin .

 3. adihadean Author says:

  măi băieți, asta o putem rezolva saptamana viitoare, intre noi, fara filmare:-)

 4. E bine si asa ! Ne auzim .

 5. Radu-Mihai says:

  Noah atunci… :)) „ciocu mic si joc de glezne.” :P Sper sa nu se supere fata, dar faza asta o fost atat de tare incat nu m-am putut abtine. :)

 6. Aseara am replicat reteta asta! Aromele date de plantele in care tavalesti pieptul + sosul gorgonzola, practic schimba gustul pipetului de pui (destul de fad).
  Ca de obicei: merci Adi!

  1. adihadean Author says:

   Vali, cu drag:-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close