Soup nights și altele bune și frumoase

191

Tocmai am ajuns în Cluj, cu o minunată întârziere de două ceasuri și un pic peste timpul oricum anormal de lung în care faci drumul B-CJ cu trenul. Nu-i bai, bine că s-o bucurat Raluca și câinele când m-or văzut. Hai să fac bilanțul week-endului pe care l-am petrecut în capitală:

Am gătit cu Copolovici la Livada cu Vișini pentru SoupNights, un eveniment organizat de niște prunci faini, harnici și inimoși pentru beneficiul altor prunci faini dar care au mai puțin nooc în viață și ajung prin spitale. Concluzia după eveniment: a fost frumos dar bucuria faptului că ne-au ieșit supele e cumva dată la o parte de faptul că nu s-au strâns tare mulți bani. De fapt, s-au strâns cam puțini de la câți oameni am fost acolo.Mi-ar fi plăcut să ne dorim victoria mai mult. Aici găsiți o mulțime de poze de la eveniment.

Am avut câteva întâlniri bune. Am ajuns la redacția GoodFood și am cunoscut-o în sfîrșit pe Mazilique. A fost un moment însorit, în ciuda ploii care mi-a lipit tricoul de șale.

Am ajuns în sfîrșit la Simona și la Silviu care m-a tratat antirăceală cu niște țuică din producția proprie. Perfidă. Adică destul de gustoasă și destul de blândă încât să mă ridic de pe fotoliu destul de nehotărât. Noroc că de la ei am mers direct la gară și am avut timp să mă reculeg în zgomotul roților de tren.

Despre cum și ce am cinat la Kopel’s v-am spus deja. Nu v-am spus că am ajus la GreenTea și am stat prea puțin la Poveștile din Lumea Mare puse la cale de Roxana și Alex. Cred că fac un lucru tare bun ei doi și mă bucur că reușesc să adune pe lângă ei atâția oameni pasionați de călătorii. Și mai cred că Alex are simț în bucătărie, am mâncat niște mâncăruri africane făcute de el, absolut delicioase.

Am cunoscut niște oameni faini, lucru care face să merite deplasarea pe Căile Ferate Române. Între ei, o doamnă foarte drăguță care are acest blog: Trăiesc frumos. Apoi am fost în platou la Euforia Cuisine unde am filmat câteva rețete ce vor fi difuzate în zilele ce urmează.

Cireașa de pe tort: Arhi și Cabral mi-au pus link în week-endul ăsta, din motive diferite și de bună seamă fără să se vorbească. Dumnezeu există :-).

Sigur că s-au mai întâmplat și alte lucruri dar despre ele, abia când vor deveni importante, măcar pentru mine. Să fiți sănătoși.

Am văzut Bucureștiul frumos.

Cafelele au fost multe.

Povești din Lumea mare.

Mâncărurile lui Alex Farca.

Liniște.

Oltcit, mașină mică.

?

La Euforia TV

Poate cei ce stau acolo-s sătui de București dar eu am învățat să-l plac așa cum e.

Viorel Copolovici.

Join the Conversation

 1. Imi pare bine că ne-am revăzut, că ai trecut pe la Povești din LumeaMare. și mulțumesc pentru aprecierile culinare :).
  Pe curând.

  1. adihadean Author says:

   Alex, vă așteptăm la Cluj:-)

 2. Te astept cu drag inapoi prin Bucuresti, poate intr-o zi mai insorita, cand nici tu nu esti pe picior de plecare si nici eu cu un deadline de predare care-mi sufla-n ceafa :p
  Ma bucur tare ca ne-am cunoscut, in sfarsit :)

  1. adihadean Author says:

   Mazi :-)

 3. Adi, ne pare rau ca nu ai ajuns si pe la noi. Poate data viitoare sau in vara ca venim noi la cluj.

  1. adihadean Author says:

   Blaga, și mie îmi pare rău dar sper că om mai avea zile:-)
   Nina, lasă că mai fac eu pe unde va o supă și poate-i fi și tu în zonă:-)

 4. No, iar ai venit dumneata si am plecat eu, iar n-am apucat sa mananc o supa facuta de mana ta…

 5. Foarte frumoase pozele tale Adi. Sa mai zica cineva ca nu faci poze bune, ca iau foc. Stii sa surprinzi extraordinarul din lucrurile simple.

 6. rodica maria nastasoiu says:

  Sunt super pozele ! felicitari !!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close