Piersici arse cu oțet balsamic și cimbru
Ingrediente
- caise
- piersici
- Aceto Balsamico Ponti
- cimbru
- ulei de măsline
- fulgi de sare
Preparare piersici cu oțet balsamic și cimbru
Unul dintre antreurile reci de la petrecerile mele de vară, cu gust minunat și savoare inimaginabilă, se face așa: piersicile (nu prea tari, nu prea moi) și niște caise întocmai, se spală bine, se taie în jumătăți și se stropesc cu oțet balsamic.
Eu am folosit de data asta de la Ponti, gust mișto, aciditate potrivită. Fructele ajung pe grătar, 4-5 minute pe fiecare parte. Nu vă uitați câș la arsură, că o dați la o parte, important e ce se formează sub ea.
Lăsați fructele să se răcorească 4-5 minute după ce le-ați mai stropit cu puțin oțet balsamic, apoi curățați-le de coajă.
Un “puf” de oțet balsamic, trei stropi de ulei de măsline, cimbru proaspăt, fulgi de sare și o oră la frigider înainte de masă.
Simplu.
Aceasta este rețeta de piersici arse cu oțet balsamic și cimbru.
Să fiți sănătoși.
Găsiți aici mai multe rețete cu piersici.
Iar aici mai multe rețete cu caise.
[PUB]