Interviu cu internii: Ramona Dănescu

234

 

Hai c-am ajuns, din nou, la partea în care-mi intervievez internii, că-i treabă bună să mai aflăm câte ceva despre ei, nu doar despre ce gătesc în cadrul internship-ului. Cea care dă startul și răspunde unui carusel de întrebări este Ramona.

1. Cine ești și ce faci?

Sunt Ramona, om plin de energie, care își împarte timpul în fiecare zi între jobul de corporatistă și marea dragoste … creator de conținut culinar :) Iubesc bucătăria, iubesc ceea ce fac, iubesc să transmit prin pozele și rețetele pe care le fac emoție și ‘gust’ . Niciodată nu am fost foarte bună la descrierea mea, prefer să-i las pe alții să mă laude :)

interviu cu internii

2. De ce ai ales internship-ul pe adihadean.ro?

Am ales acest internship pentru că am fost convinsă că este o oportunitate imensă pe care nu vreau să o ratez, pentru că voi învață multe și mai ales că va fi o provocare să creez în fiecare săptămână o nouă rețetă.

3. Cu ce așteptări ai intrat în echipă?

Cele mai mari așteptări trebuiau să fie de la mine, de la forțele mele și de la motivația mea . De asemenea, mi-am dorit enorm să văd dacă de la rețetă la rețetă o să fie o îmbunătățire a stilului meu și  cum percep urmăritorii aceste idei.

interviu cu internii Ramona

4. Cum ți s-a părut experiența până în prezent?

În primul rand, plin de provocări și creativitate. Poate din exterior pare simplu, însă tot procesul de a crea o rețetă, de a poza, de a scris un text bun pentru urmăritori este o muncă . Însă rezultatele și feedback-ul lor te ajuta să fii din ce în ce mai bun și să te motiveze .

5.Ești ceea ce mănânci?

Fără îndoială . Enegie, culoare, pasiune.. Fiind și o fire matinala, iubesc micul dejun..deci da, pot spune că sunt ceea ce mănânc :)

ramona

6. Acasă sau la restaurant?

Sincera să fiu, la restaurant nu mănânc atât de des. Iubesc să gătesc și să stau în bucătărie, pentru mine e o forma de relaxare . Însă, de cate ori am ocazia, ies și la restaurant :) .

7. Școlit sau auto-educat?

Auto-educat. Cărți, reviste de gătit, internet..prin repetie multă, prin greșeli :) .

Însă daca vă veni momentul, poate să fie și școlit.

ramona 2

8. Trei bucătari care te inspiră?

Yotam Ottolenghi, Nigella Lawson și Jamie Oliver

9.Te influențează părerea cititorilor despre rețetele pe care le postezi?

Da,  într-un mod constructiv . Poate au fost și păreri negative,însă  întotdeauna am privit partea bună și am îmbunătățit ce am considerat. Dar părerea cititorilor și poate chiar faptul că iți pregătesc rețetele tale, este cea mai bună motivație .

ramona 3

10. Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?

Care sunt condimentele tale preferate :) ?

11. Care e răspunsul?

Lașând la o parte sarea și piperul, iubesc să folosesc în mâncare usturoiul, chimionul, boia afumată și roșiile uscate . Sunt cele mai utilizate condimente din bucătăria mea.

12. Ceva de final, orice dorești tu.

Fă rai din ce ai. Pentru mine, aceste luni au contribuit enorm și simt că the best is yet to come.

Iar vouă, vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alaturi și mă motivați .

Să ne vedem cu bine și să mâncam delicios :)

ramona 4

Pe Ramona puteți să o urmăriți în continuare și aici.

Dacă doriți să citiți și interviurile cu ceilalți interni care „mi-au trecut pragul”, vă invit să intrați aici.

Join the Conversation

  1. Carmen Barsan says:

    Ramona esti minunata atat in bucatarie cat si in viata de zi cu zi vezi aici Zumba ,evenimente ..
    tot ce ține de viată !! Esti o bomba de energie care nu treci neobservată ! Mă bucur că te am cunoscut și iți doresc mult succes pe toate planurile pentru ca poți să obții tot ce iti dorești !! Stii uneori te ” bârfeam”….oare fata asta cum poate face atâtea lucruri minunate !! Succes deplin și multă sanatate !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close