Capitala Thailandei are darul de a-ți intra pe sub piele încă de când începi să te apropii de ea, de când zărești turnurile amețitoare profilate pe cerul cenușiu. Așa a făcut cu noi și nu ne-a părut rău. Ai ce să vezi acolo, sunt lucruri de descoperit la fiecare pas, sunt texturi cu care nu ești obișnuit, mirosuri pe care nu-ți vine să le crezi. Sper să vă placă acest episod. Puteți să le vedeți și pe celelalte, în categoria Muson a blogului meu. Vizionare plăcută.
Deep in Bangkok
Vezi mai multe video din calatorii
Lolec si Bolec:)
Este un loc de vizitat, dar nu as putea sa traiesc acolo, pare obositor, atatea betoane, agitatie, mirosuri, etc.
Multumesc pentru plimbare:)
:)). cu plăcere:)
Fain, intr-adevar :)
Dar asa cenusiu e cerul acolo pe timpul musonului, in fiecare zi?
eu doar așa mi-l amintesc, cu mici perioade de senin.
Cu tot haosul, traficul, mirosurile sau tuk-tuk-urile, Bangkok este un oras fascinant in care m-as intorace oricand cu drag.
Adi, imi cer scuze pentru ca sunt offtopic, dar, as dori sa stiu ce scoala ai absolvit in domeniul culinar… :) Sau daca ai idee de unele scoli/academii/etc foarte bune din strainatate, tot caut si nu gasesc mai nimic.. Chiar as vrea sa intru in acest domeniu. :)
Multumesc.
Anca, în ce fel vrei să intri în domeniu? Poate reușesc să-ți fac o recomandare dacă-mi spui care-s așteptările tale.
As vrea sa devin bucatar profesionist, sa-mi fac o cariera din asta, sa lucrez in mari restaurante.
Urmeaza sa termin clasa a XII-a, si as vrea, daca se poate, sa ma indrept spre aceasta latura, ma relaxeaza sa gatesc si chiar imi iese foarte bine de cele mai multe ori, cel putin asa mi se spune… :))
De preferat ar fi sa imi desfasor studiile si profesia in strainatate, imi doresc mult sa plec.
Foarte multe dorinte pentru 18 ani, nu? :))
uite o sugestie:
https://adihadean.ro/2011/03/locul-din-care-vin-bucatarii/
Multumesc frumos, Adi, o zi faina iti doresc. :)