Internship pe adihadean.ro 2020: start înscrieri!

171

În curând deschid cea de-a cincea generație de interni ai blogului. Dan, Ioana și Laura își încheie stagiatura și predau ștafeta unei noi generații. Le mulțumesc pentru implicare, seriozitate și mai ales pentru respectul cu care au tratat acest proiect. Sunt tare mândru de voi, de creativitatea voastră, de pasiunea cu care tratați mâncarea. Vă doresc pe viitor tot ceea ce îmi doresc și mie, ba chiar mai mult.

Start Internship 2020

Așadar, că așa trebuie să fie, am să dau startul aplicațiilor pentru proiectul de internship 2020 începând de acum, dacă ți-a venit deja cheful de gătit. Asta înseamnă că, la adresa de mail office@adihadean.ro, aștept să se înscrie toți iubitorii de mâncare, hotărâți până la stele și înapoi să arate cititorilor acestui blog și întregii comunități de pe Facebook cum e treaba asta cu pasiunea presărată cu o doză considerabilă de creativitate și împletită cinstit cu responsabilitate.

Nu-i greu, nici mie nu îmi plac lucrurile complicate. Am nevoie doar de un mail de la tine, la adresa de mai sus, cu subiectul mail-ului Internship 2020. Neapărat să adaugi în mail etapele de realizare, două-trei poze (una cu preparatul final, restul cu etapele) și uimește-ne (pe tine și pe mine), cu o rețetă care îți place. Mi-aș dori nespus să nu ne pierdem timpul niciunul dintre noi cu rețete deja publicate pe acest blog sau pe alte website-uri. Pe scurt, nu o sa le citesc. A, să nu uiți de data de 1 decembrie 2019, asta-i data limită de înscriere. Apoi voi alege cele mai bune 3 rețete, cei care le-au dat viață vor rămâne internii din noua stagiatură. Aș vrea, dar nu voi putea fizic să răspund tuturor celor care îmi trimit aplicații, astfel încât voi răspunde doar finaliștilor. Aplicațiile care nu cuprind tot ceea am scris până acum, nu vor fi luate în seamă, că așa-i corect.

Mno, dacă-i bine și clar până aici să vezi ce bine o să fie de acu’ încolo. Proiectul acesta, atât de drag mie, se va derula pe parcursul unui an, timp în care internii vor trimite săptămânal câte o rețetă pe o temă dată de către mine. Și pentru că așa-i frumos, vor beneficia de promovare pe blogul adihadean.ro și în comunitatea mea de Facebook. De asemenea, vor putea fi parte din proiectele mele comerciale, care vin în plus cu posibilitatea unei remunerații pentru fiecare articol de acest gen.

Cu riscul de a mă repeta, vreau ca tu, omul pasionat, responsabil și creativ să respecți și să iubești ceea o să faci pentru blog-ul acesta.

Și cam asta-i tot, v-am spus că nu îmi place a mă complica.

Să fiți sănătoși!

 

 

 

*faptul că rețeta a fost trimisă pe adresa de mai sus, reprezintă acordul pentru publicarea ei pe adihadean.ro, dar nu și obligația mea de a o publica.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close