Am fost în GRAfic

223

Ieri am gătit la Graf, în Oradea, împreună cu Ciprian Tătaru, cu asistența prietenilor din bucătăria localului (mi-a fost dor de Luca, mă bucur că am putut lucra împreună din nou). Am conceput un meniu din șase feluri, acompaniat de vinuri românești. De fapt, a fost o seară românească de la un capăt la celălalt. O să scriu pe larg despre toată experiența aceasta, mâine. Acum mă pregătesc să o iau din loc spre un alt eveniment (încă sunt în Oradea la ora la care scriu) și nu pot zăbovi la calculator. Am o poveste bună pentru voi despre ziua de ieri. Și, apropo de povești bune, vă poftesc să citiți editorialul meu de săptămâna asta din Revista Bulevard.

 

Join the Conversation

  1. Adi, mă bucur că vi-a ieşit ! Felicitări !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close