Acum două trei zile, în timpul vizitei de prietenie și lucru pe care a executat-o la noi prietenul Ruben, mi-a picat fisa. Una dintre ele. Trebuie să vă arăt și vouă, că-i musai și important. Mai știți dulceața de ceapă? Da, asta. Hai să vă spun: am descoperit o combinație grozavă, merge perfect cu vin alb răcit bine ori cu un roze fin, chiar și cu un vin roșu ceva mai fructat. E vorba despre combinația dintre dulceța de ceapă, aromată cu coriandru și cuișoare, și parmezanul uscat, făcut așchii cu ajutorul unui cuțit pentru curățat legumele. Puteți să folosiți combinația asta când aveți invitați ori pur și simplu, când vi se face de un răsfăț simplu și ușor de obținut.
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/40082367 – Ustensila asta a devenit f utila de cand am inceput sa o folosesc, este prezenta in toate bucatariile suedeze :) Nota: Pana cand nu am inceput sa o utilizez, mi s-a parut doar o alta ustensila.
foarte buna, pacat ca nu se gaseste de cumparat pentru cei cu doua maini stangi:)
ma io am cetit bine? dulceata de ceapa??
da, e dulceață.
daca o mai tinem minte…???????? numai la ea ma gandesc…poate o sa am timp in week-end …ca , cica , ploua…
Am avut impresia ca-i un chutney.
Da’ oricum , noua ta scula fotografiaza superb.
Dar de dulceata de ardei iute …e minunata ..!!!
merge si mai bine cu vermouth!