Salata asta e, fără îndoială, una de iarnă. E atât de densă că poți s-o tai cu cuțitul (dincolo de figura de stil, chiar poți să o tai). E ușor de făcut și arată destul de bine.În plus, e ieftină. Face parte din categoria „ce-am găsit prin frigider”.
Cartofii nu-s din frigider. I-am fiert în coajă și i-am curățat.
Mai aveam puțină brânză, niște piept de pui rămas de cu o zi înainte, trei roșii cherry și niște germeni.
Și baconul ăsta, căruia m-am gândit să-i dau un aspect, dacă tot îl frig. Nu avea nevoie, desigur, încercam doar să alung plictiseala:).
Până s-a rumenit baconul (doar pe o parte), am tăiat/sfâșiat celelalte ingrediente, pe care l-am înghesuit într-un bol.
Le-am stropit cu ueli de măsline și..gata.
Grilajul din bacvon ar fi trebuit să stea sub salată, pozele-s făcute ca să se vadă.
Buna dimineata.Ma intriga cartofii:), ce tip sunt si cum i-ai fiert de s-au pastrat asa tari?
cartofi roșii. i-am fiert cu grijă:)
moartea ficatului de dimineata. un inceput bun :)
poate dacă însoțești o porție de salată cu un litru de vodcă negătită:)
ti-ai inceput dimineata in forta:) asta ai mancat dupa alergare sau inainte?
sunt prea răcit, mai las 3-4 zile până reiau alergarea:)
Buna ideea cu plasa de bacon ;)
Cica…ai luat plasa! Ia si tu o sacosa, o pereche de desagi, ceva… Dar – tulai Doamneee!…- buna-i ideea!…
atunci sanatate multa! da-i cu sucuri naturale nu cu mancare grea, acuma corpul se lupta cu raceala nu are vreme de digestie:))
rețeta-i de săptămâna trecută. pe de o parte. pe de altă parte, organismul meu e destul de antrenat pentru digestie:))
Grilajul ala de bacon l-as vedea in forma de cosulet crocanta in care sa pui salata :)
Abia astept sa incerc si eu asta maine! mai ales ca grilajul ala arata tare bun langa cartofei! si tot cunosc niste amatori de „bacon” ;)
Micul dejun trebuie sa fie copios.Cred ca alaturi de salata s-ar simti mai bine o felie de carne la gratar.O reteta buna pt.dimineata,pranz si cina.Felicitari!
aici te contrazic (un pic). da poate să aibă carne dar nu trebuie să fie copios:).
Noi suntem o familie de fosti si actuali sportivi de performanta.Intotdeauna micul dejun era si este copios.Sunt doua antrenamente pe zi.Cand am spus copios nu m-am gandit la mesele dacilor.Astept si alte retete .O zi buna!