Îmi ofer și vă ofer câteva îmbucături simple dar grozav de gustoase. Am făcut acum câteva zile o supă de curcan. Carnea rece a ajuns bine, în sensul că am mâncat-o cu pâine cu măsline, morcovi fierți și tăiați în felii subțiri, parmezan, șuncă crudă/uscată/maturată și ulei de dovleac.
Imaginile de data aceasta spun totul!
Arata extrem de imbietor.
Si da, iar imi este foame.
Si iar da, o sa incerc si eu asta acasa cand nu am chef sa pregatesc altceva pe langa supa!
Daca ar fi dupa mine, as mai picura si otet balsamic, dar foarte foarte putin. In ultima vreme sunt nebun dupa el si il adaug la tot ce pot. Insa ma refer la Aceto Balsamico Tradizionale de minim 12 ani. Nu se compara cu Aceto Balsamico di Modena din supermarketuri.
Puteai sa ne aduci din astea si la Social Media Summit. :D