…sau așa ceva. Vine week-end-ul, se anunță vreme bună, fără primejdii, se anunță mii de grătare încinse și multe tone de carne friptă consumate în următoarele ore. Nu spun că-i rău, spun doar că dacă-i nevoie de o pauză delicioasă sau de un starter lipsit de pericolele slanei fripte cu pălincă și pită albă, puteți încerca o combinație care mi-a plăcut tare și pe care o recomand cu drag: avocado cu căpșună.
Căpșuna marinată cu miere și busuioc sau cimbru lămâios, măcar 10 ore.
Avocado-ul copt (îl cumperi chiar de-i ferm bine și-l ții 2-3 zile în geam, se coace el). O pișcătură de sare (fulgii îmi plac), doi stropi de ulei de măsline extravirgin cu aromă fructată și-i gata treaba.
Să fiți sănătoși. Povești despre carne, pe gurmandapetit.ro, site-ul pe care scriu despre carne.
Daaa!
Adi, fara vreun otet balsamic sau reductie? Oricum, imi place la nebunie avocado si o sa incerc reteta. Uleiul de masline cu ce arome fructate e (adica in afara de lamaie/lime, portocala, ii mai poti pune ceva)?
aroma fructată e o caracteristică a uleiului, nu-i ceva adăugat. pentru marinare n-ai nevoie de nimic. dacă vrei sos, pasezi căpșuni,faci un sos pe care-l folosești ca atare sau redus pe foc.
Grătarul l-am executat, a venit timpul pentru avocado și căpșune !
Am gasit un locsor in care sa te pot felicita,dorindu-ti succes,mai ales astazi ,cand te-am zarit la ProTv !
In rest experimentez,partial,cam toate retetele,accesibile ca pret !
Inca o data, BAFTA !