Pește-n papiotă | Bonduelle | Video

454

[PUB]

Pe lângă gustos și frumos în farfurie, câteodată îmi place să gătesc și ceva rapid, căci, unele zile parcă au mai puține ore decât altele, ceea ce cred că vi se întâmplă și vouă. Vă arăt astăzi o rețetă tare faină și tot la fel de rapidă. Însă, viteza asta nu vine de ici, de colo, mă ajut nițel de Bonduelle, folosind broccoli congelat din gama Vapeur.

Cum procedați:
  • Pe o foaie de copt împrăștiați niște ulei de măsline, peste care presărați sare, semințe de fenicul, piper, usturoi și frunze de pătrunjel. 
  • Peste toate astea așezați peștele, peste care presărați din nou piper, sare, semințe de fenicul și ulei de măsline.
  • Îl împachetați frumos sau cum știți voi și îl legați la capete cu ață, suficient de strâns cât să păstreze aburii când se gătește. 
  • Pentru broccoli încingeți o tigaie cu ulei de măsline, unt și doi căței de usturoi.
  • Când bolborosește aruncați broccoli în tigaie și plimbați-l de colo-colo, sfârâind, pentru 2 minute. 
  • Scoateți peștele din papiotă, îndepărtați pielea și îl filetați cu grijă. 
  • Îl așezați lângă broccoli și cam asta e tot.
  • Stropiți cu ulei, sare, ce vă mai poftește inima. 
Vedeți aici pas cu pas: 

Să fiți sănătoși! 

Join the Conversation

  1. Multumesc frumos!
    Maine este”ziua” pestelui cu broccoli!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close