Gogoși cu mascarpone

1.1K

Am făcut zilele trecute niște gogoși cam bune, și pentru că nu m-am putut abține și am pus poza pe Instagram, am primit zeci de mesaje cu topicul “rețeta rețeta”. Pentru că noblesoblij, vin acum cu rețeta de gogoși cu mascarpone (am folosit de la Granarolo, în principiu pentru că-i foarte bine pe gust și cremozitate). Iată:

Adi Hadean reteta gogosi cu mascarpone Granarolo
Ingrediente pentru rețeta de gogoși cu mascarpone:
  • un kilogram de făină albă cernută
  • 2 ouă
  • un plic de drojdie uscată
  • 125 g zahăr
  • o cutie de mascarpone Granarolo
  • o lingură de ulei de măsline
  • cam 350 de mililitri de lapte călduț
Reteta gogoși cu mascarpone
Preparare gogoși cu mascarpone

Ingredientele uscate, amestecate între ele, într-un malaxor. Laptele călduț, uleiul și ouăle, apoi frământare ușoară până se leagă aluatul.

Preparare gogosi

Mascarpone la urmă și încă 4-5 minute de frământare înainte de a lăsa aluatul la dospit, sub folie de plastic.

Adi Hadean reteta

Când și-a dublat aluatul volumul, l-am făcut gogoși rupte cu mâna și găurite tot la fel, pe care le-am și prăjit, că aia e.

Prajire gogoși cu mascarpone

Zahărul pudră e opțional, iar dulcețurile ajută mai mult decât ai crede.

Gogoși cu mascarpone Adi Hadean

Asta-i treaba. Ne vedem pe Instagram sau pe Facebook.

Să fiți sănătoși.

Găsiți aici mai multe rețete de gogoși.

Gogoși cu mascarpone, cu zahăr pudra și cu gem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close