Azi nu-i rețetă, e doar antidotul meu la frig, antigelul natural și la îndemână. Câteva cubulețe de slană, trei rotițe de cârnați, pită neagră, ouă fierte și (pentru că s-au nimerit în zonă) câteva roșii cherry cu parmezan. Vă doresc glaciațiune fericită și pandemie ușoară.
P.S.: Dacă nu trebuia să conduc până în Baia Mare, pupam și un 50 de coniac de prună, cam cât mi-a rămas pe fundul damigenei după ultimii musafiri.
Ceapa, ai uitat ceapa…
exact..ceapa i baza aici. rosie sa fie.
Aoleo! asa ceva mancai si eu dimineata: slanina, carnat afumat, paine alba, branza telemea! Si dat fiind ca azi trebuie sa ma intorc la Cluj (sa vedem daca porneste masina), sarii si eu peste tuiculita :))
Promit ca daca la intoarcere iti faci itineraru` via Oradea (cu stationare nocturna) pupam niste palinca de Bihor si-ti dau si 2 litri de vin de casa. Nu e mult, dar macar ma revansez fat(z)a de tine (si fasolea cu carnati de 1 Decembrie). :)
Domnu Hădean, ceapă la slană nu serviți? La noi e musai. Guma Orbit Winterfresh e gratis.
si la sfarsit ne dregem cu un paharel de tuica din maramu’
Dragii mei, nu mă simt în formă pentru ceapă în fiecare zi. cît despre țuică, ea nu se face în Maramureș și nici nu se bea acolo decât accidental, în locul siropului de tuse. Noi facem și bem horincă:-).
Si noi ne tratăm cum putem, o ţuică fiartă cu miere, piper şi scorţişoară. De, nu-i horincă dar tot e ceva :)
Alex, de bună samă, decât nimic…-))
prietene,daca mai esti in baia mare,dau eu ceapa si horinca,sau dupa caz coniacul bun la digestie
Dane, a fost o excursie fulger, l-am luat pe Ovidiu să-l duc la aeroport. Dar mai vin:-).
ok.slana e la locul ei,horinca ne asteapta iar la oaza cred ca mai au ceva cognac
sigur nu l-am băut noi pe tot prin ’98? :-))