Ce poți face într-o dimineață de Sâmbătă cu două bucăți de cotlet?
Poți să le masezi ușor, pentru a le frăgezi. E chiar indicat, mai ales dacă au stat la rece.
Poți să le pui în tigaia grill și să le ții acolo fix trei minute pe fiecare parte. Poți să le ții și mai mult dar se vor usca și ar fi păcat.
Apoi ar fi bine să presari peste ele sare și piper și să le stropești cu puțin ulei de măsline extravirgin. Să fii sănătos și să ai un sfârșit de săptămână frumos
Minunat!
Frumoasa sectiune!
Week-end placut!
Arata super bine…
aoleu…si eu sunt la servici si nu pot masa cotletul….iar mi-e o foame de lup de la ora asta…Multumesc Adi ca m-ai facut sa fiu lihnit de foame chiar si atunci cand nu era nevoie! :)
Alexandrina, și ție:-)
Adina, mulțumesc
Mihai, cu plăcere:-)
Cotlet, exista. Sare, piper, ulei extravirgin, exista. Rabdare? Ioc. Ce fac eu pana la pranz daca bunatatea se face in 6 minute in total? Hm? Ma mai uit la ceva episoade inregistrate ale lui Adi Hadean? Iar pofta!? M-am uitata deja la Radu si el are o prajitura grozava! E un adevarat complot aici. Un weekend placut sa ai!
Elena, suntem niște oameni fără inimă :-)). Week-end frumos.
Cred ca le fac si eu azi. Cu cartofi copti la cuptor si cu sosul tau de ciuperci de zilele trecute.
Claudiu, spor:-)
Asta faci tu sambata dimineata ?
Pai yo fac curatenie.
Da nu-i bai ca apoi ma duc la tine.
Sper ca mai ai cotlet. :)
Merci, a iesit tare bun :)
Nu stiu daca o fi corect, dar la noi „traditia familiei” cere ca gratarul sa fie facut din ceafa, cotletul fiind rezervat pt „schnizel”-e (pt gatit – pulpa-‘i „sfanta” – sau eventual coaste, daca se preteaza!)
Victor, e corect ce-ti place in cazul asta. Ca poate vrei un gratar mai slab dar nu atat de slab ca pieptul de pui…:-)
haha adi, parca ne-am vorbit, si eu am facut ieri un gratar simplu:))
Ana, l-am văzut, am salivat abundent :-)
simplu, frumos si delicios. pana sa ajung acasa, ma opresc la macelarie.
ioai Adi,mai ales daca trag niste legume in Wok cu bebelusul asta…ce or sa isi mai faca ele de cap:P