Zânele fac doar fapte bune, nu-i așa?

390

Nu mai țin minte care-i prima zână pe care am cunoscut-o. Probabil Zâna zânelor (Ileana Cosânzeana nu era zână). Apoi a fost zâna aceea care-i era nașă Cenușăresei. Apoi au fost multe altele, toate bune, vorba lui Chilian. Ceva mai aproape de zilele noastre am cunoscut alte zâne, ba pe unele le-am întâlnit recent. Cea mai proaspătă faptă bună a Zânelor e pentru Daniel. Aflați mai multe despre Daniel și despre cum puteți să-l ajutați de aici de aici, de aici și de aici. Am luat un paragraf de pe blogul Ancăi Bundaru, fără să mai întreb dacă e voie ori ba:

Daca aveti idei si doriti sa contribuiti la aceasta campanie puteti sa ne scrieti la zanarim@gmail.com. Zanele lucreaza la un plan pentru Daniel – daca il cititi veti vedea cat de puternic este, asteptam sugestii. Mika si Oana au scris si ele despre asta.

Celor care vor dori sa contribuie cu donatii au la dispozitie urmatoarele conturi deschise la Banca Transilvania:
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712X

De aici depinde (și) de voi.

Join the Conversation

  1. Te iubesc de-a dreptul! Multumesc!

  2. Nu ai pentru ce. Să se umple contul acela și apoi om mai vedea:-).

  3. daca te intereseaza adevarul istoric, cred ca eu is prima zana cunoscuta.. din grupul consacrat al zanelor ciripitoare. dara nu despre asta e vorba, ca ne cunosti tu pe noi, ci exact despre viceversa. ca noi te stim, si ca ce bine ca’i asa, ca uite ce fain esti, ma, hadean!

    PS unde mai pui ca le ai si cu bucataritul! ;)

  4. Ruxa, sigur că tu ești prima (din grupul consacrat) dar eu mă refeream la prima-prima, din copilărie:). Faine sunteți voi, bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close