Despre business-uri mici și visuri mari: We Dine Fain

208

Fie că ești din Maramureș, fie că nu, dacă îți dorești un loc plăcut pentru evenimentul tău privat, îți recomand eu unul – We Dine Fain. Patru oameni dau tot ce e mai bun pentru ca evenimentul tău să fie unul grozav, de neuitat. Că asta așteptăm de la evenimentele pe care le organizăm, să ne bucure și pe noi, dar și pe cei prezenți.

Musai să trageți o fugă până-n Maramureș, după articolul ăsta.

We Dine Fain este numele nostru. Ce facem noi, sunt evenimente culinare în aer liber, în grădina noastă, în sezonul cald, iar in sezonul rece în câteva locații partenere care ne ajută în desfășurarea activității noastre.  Noi suntem o ehipă de 4 persoane, 2 bucătari – Cătă și Andrei, un florist – Lucia, si Maria,  ajutorul nostru pe partea de marketing, și creștem acest concept de 2 ani.

Prin conceptul nostru promovam mâncarea gustoasă, autentică, gătită corect și, mai ales, cu produse locale și de sezon. În același timp gătim și în cadrul degustărilor de vin organizate de crame locale, evenimente tip brunch și evenimente private.”

Dacă sunteți din zonă(sau nu) și doriți să le faceți o vizită, îi puteți urmări în continuare pe rețelele sociale, după cum urmează:

Facebook – https://www.facebook.com/wedinefain

Instagram – https://www.instagram.com/wedine.fain?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==&utm_source=qr

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close